Džaferović na Baku Forumu: Najveći krah UN je doživio u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Maktub

Ne pada mi napamet da citam. Samo imam pitanje: ako je istina ono sto se pise o ovom neuglednom covjeku, o njegovim aktivnostima tokom rata, cega je to krah? Postenja, humanosti, dosljednosti? Kako je kao neki policijski sluzbenik uopste dosao na ovu duznost ? To naravno vazi i za sve one koji su nesposobni za posao koji rade.

adi

boli nekoga qurac za zaostalo pleme primitivaca u bosni

Ivan

@Maktub ratni zlocinac kojeg stiti fasisticka sda

Haha

UN je definitivno pogriješio u “Bosni”. Dozvolio je Džaferovim mudžahedinima da neometano kolju i sijeku glave nemuslimanima bez ikakvih kazni. Defakto početak Isila i Al- Kaide kao globalnih terorističkih organizacija. O napadu pripadnika tzv Armije BiH na WTC i dijeljenju putovnica Bin Ladenu i Abu Mealiju mislim da ni ne moramo.

Nbs

UN je definitivno pogriješio u “Bosni”. Dozvolio je Džaferovim mudžahedinima da neometano kolju i sijeku glave nemuslimanima bez ikakvih kazni. Defakto početak Isila i Al- Kaide kao globalnih terorističkih organizacija. O napadu pripadnika tzv Armije BiH na WTC i dijeljenju putovnica Bin Ladenu i Abu Mealiju mislim da ni ne moramo. ka Haha nije mi jasno koji debil moras biti pa da na cinjenice stavis negativan point

Ohohoho

Ko god je Džaferovicu sastavio ovaj govor, taj dalje od dnevnopolitičke situacije i marifetluka ne može da dopre. Eventualno može malo oko situacije u svom sela i unutar EU, jer to više svi znaju. Ali da pišeš ovo da Džafa pročita u Bakuu, baš moraš da ništa ne znaš i da te dalje od SDA fotelje ništa ni ne zanima.

/ Najnovije