Džaferović: Ljudi, od teških riječi sve počinje, kanite ih se

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

TI SUTI...SVE SE VI OVO DOGOVARATE I KRCMITE BOG VAM SUDIO.

Dzaferovic voli da je stanje nerjeseno! On i njegova mnogobrojna familija uzimaju iz budzeta skoro 100 hiljada mjesecno!

.

Srbi nece BiH, Hrvatima je mrska,

samo muslimani nece BiH bez Srba i Hrvata! Pa ko je ovdje lud? Dzaferbeg je napunio kesu od BiH, Genjac,Bakir, Asim, Islamska zajednica, razne Majke i nene. Odgovor je jasan

Eno

Pa kolni se Dzaferovicu ruznih rijeci, ti si taj koji po instrukcijama cesto posezes za njima, koji prijetis, i koji negiras ratne zlocine.

Ka

Vi cete pomrijeti u parama a mi mladji cemo ostati da se Mrzimo zbog vas, pa onda mladji opet i sve tako dok neko ne stisneni ne podijeli nas jer je besmisleno zivjeti u mrznji, a vasa gradjanska je cisto muslimanska tako da nikad naprijed nece ici jer niko od vas to ne zeli.

/ Najnovije