Nijedna tačka Predsjedništva BiH nije usvojena: "Radi se o blokadi"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dzaferovicu...

....on je kompletnoj javnosti poznat kao neuracunjljiv i zlonamjeran lik, ali kada kritike dolaze od tebe, koji si jedan od celnih ljudi kriminalne organizacije, onda nemaju nikakvu tezinu.

K

Kme kme, ima li neki stranac da ureduje, kme

Guest

1

@Posjetnik

A govoriš o igranju sa atomskom bombom u New Yorku 1995 a dobar fim Mirotvorac tu je vrhunski odigro George Clooney

Guest

Stranci čuvaju Dodika i Čovića,da nije tako davno bi oni otišli sa političke scene

@Posjetnik

BiH zvana fildžan je umješana pod 1U Kubansku krizu 1962 pod 2 bombaški napad u Parizu 2015 pod 3 teroristički napad sarinom u metro Japan 1995 pod4 čačkanje atomske elektrane u Fukušima kvar na reaktorima 1 i 3 Japan

@Posjetnik

Što se desilo 2011 Fildžan umješanost pod 5 u eksploziju naftne plaforme i sakrivanje dokaza u Meksiku 2010 pod 6 Fildžan umješanost u napad na nuklearno postrojenje Nataz u Iranu 2015

Mile

Bravo predsjedniče. .

JA1

Novost?

Mostar

Ne znam kako ovaj saptac teroristima jos nije na Americkoj crnoj listi

Dilfa

Pozvati Inzka i pitati ga šta dalje! Ipak je on razradio sa svojim mudrim timom saradnika scenarija šta raditi ukoliko dođe do blokade poslije nametanja zakona.

Ralle

Po.misljenju ovog pomagača islamske drzave, sve je blokada ako se ne glasa kako hoce dva tzv.bosnjaka..on i Sejdo..e nece to tako ići..

Koel

Ovog krmka iz bakinaca treba smijeniti milom ili silom i to po hitno

Jole

Eto sad SDA prilike!!!zastitìte nas bosnjake!!!

/ Najnovije