Džaferović: BiH više ne može izdržati etničke ni teritorijalne podjele

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Vi ne znate sa kantonom a kao državu bi znali čibe bre ;)

paradoks

sta je drugo nego paradoks kada clan predsjednistva poziva na ignoriranje odluke ustavnog suda. covjek sebi uredno pridodao i treci stub vlasti, ko u turski vakat: kadija te tuzi kadija ti sudi. mozda je ovo po serijatu, civilno pravo ovo ne poznaje.

Zavidovici placu za tobom

vrati se dzaferbeze

Istina

Treba je razvaliti,dodik je u pravu.socijalni sistem 0,pravni sistem0,u firmama dje age i begovi drze,robovlasnicki sistem,biro rada sluzi za bogacenje tajkuna,zdravstveni sistem pun korupcije i lopovluka,usluga mrsava 2.lokalne policije rade po nalogu aga i begova.ovo sranje od drzave nezeli 80% gradana.sto prije je rasturit,narod ce pocrkat od gladi i nepravde.

nasvasta

To Bosanski gazijo istinski borci koji nisu naplatili borbu su još uvijek patriote jedino se u nas možeš istinski pouzdat ,a ovi plaćenici sumnjiva roba.

Demobilisani(konj) borac

Ovaj majmun sve vise lici na causeskua.narod gladan i obespravljen na svakom koraku a on pljesce i smije se.ko kaze da ce opstat ova monstrum drzava,ko je taj koce suprostavit gladnom narodu.a na strani narod su oni ponizeni i obespravljeni dem borci,satrt cemo vam famelije ko gnjide.

senad

zucin potrcko minderas

HEPA

Super si kad šutiš!

MAKTUB

sta je drugo nego paradoks kada clan predsjednistva poziva na ignoriranje odluke ustavnog suda. covjek sebi uredno pridodao i treci stub vlasti, ko u turski vakat: kadija te tuzi kadija ti sudi. mozda je ovo po serijatu, civilno pravo ovo ne poznaje. ka paradoks Pa ovaj je i zaglavio u 17-om stoljecu i pravi se lud. Dok narod protestuje, on o podjelama, ne bi li zakuhao na nacionalnoj osnovi sto svi oni rade da zavadjaju narod. Zavadi pa vladaj, rekose stari Latini. Mrs primitivni papcino.

Krotitelj

Nestaće stanovništva u BiH! Da bi se to zaustavilo mora se formirati država koja može da funkcioniše, a to BiH ne može da bude ni u kom obliku, zato što je država sa najlošijim geografskim položajem u Evropi!

/ Najnovije