Džaferović: Ako Inzko nametne zakon, može "s obrazom" da ode iz BiH...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Laprdas dzaferaaga ..sta ono bi sa Sutorinom

071

Zakon koji bi odgovarao vama, tj. lopovskoj družini sa tri klana, ne odgovara nama 2 500 000 građana BiH koji se ne pitaju ništa i koji sve ove godine NEMAJU za koga da glasaju. I, uzgred, Džaferoviću, pripomeni u stranci da svaki put kada pomenete kako 300 000 Bošnjaka glasa za vas, mi ćemo ostali da pripomenemo kako najmanje 1 300 000 Bošnjaka nikada nije glasalo za vas.

Genjacidni muslimani

sve je zapoceo Alija, nastavili Visocki Vaginalitet Halid, Bookir, Sveubija, Dzaferstolica, Iserka Hurma i neprikosnoveni Fadilj Malinoa.

Brus Li

Hajde ti nazad u mladomuslimanski rezervat (23% BiH) pa prodaji maglu nekom drugom.

R

E samo jedno, valjda je to najvaznije i svima ce krenuti na bolje, vi cete prestati krasti, privTnici ce prestati izrabljivati radnike, nastavnici ce poceti uviti djecu a doktori lijeciti ljude. Sudovi ce poceti posteno suditi, i sve ce procvjetati. Samo da se zabrani tamo negdje nekom da se pita da li je bilo genocida, i da li je u Srebrenici iko u 5 godina umro, poginu i slicno, ili su svi poginuli 11. Da hoce vise i to donijeti pa da napokon zivimo kao svicarska.

nasvasta

A možete vi protiv evrope i Amerike donositi sulude zakone o policiji u ZDK koštaće vas ta igra SDA ASDA HDZ NES time ste protiv slobode i demokratije sa istim HDZ eom koji velića zloćince licemjeru jedan.

Ralle

Turci bi da visoki sve radi za njih..e prosla su ta vremena..

Martić

Bošnjama puna usta DRŽAVE BIH a DŽaferaga traži da guverner nešto proglasi. Gdje je tu država , to je protektorat.

/ Najnovije