Dvolično: Ujedinjeni Arapski Emirati spomenuli Fatimu Muhić, a ostali suzdržani

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

***

A Bakir ih je i doveo ovdje

***

Ukinite

Ukinite sve aviolinije ****li vas oni

Guest

Predlažem UAE turisticku turu za Čačak i Niš! A ovdje ovesti zabranu ulaska u zemlju čisto zbog sigirnosnih razloga!

***

***

Odmah im zabraniti

Ulaz u BiH

439

***

Fasista

Sve sirijce odmah iz kampova protjerat pa nek idu u srbiju zderat svinjetinu ***** im *****,a ovim iz UAE samare pucat i otimat sve jel se pojave.bice zanimljivo ove godine za njihove turiste hahahahhaha

***

***

Titov pionir

Hajde mile odcijepi se hahahahahahahhahahaha,oj lemi merhaba askeru hahahahhaaj

Nadimak...

Samo uvesti vize,preiapitati poslovanje i UAE investicije ovdje,a Sirijce dovesti do entitetske linije pa neka dodicku spavaju pod prozorom...a Kinezima oduzeti sve poslove na autoputu...ODMAH

Kasno

***

Šutat ćemo ih po Sarajevu

Sve protjerati gamad!!

Cigani

Šta kaže sexi Selmo na ovo?

Sramotno

Dvolicne hinje. Nemaju obraza. Nije iznenadjenje. Uvijek su ovakvi bili do sesdesetih bili fukara, pa zaimali. Ali nece ni njihova vjecno. Napustice ih nafta.

Dama

Da smo pametni bojkotovali bi SCC, kao i turističke atrakcije njihove države. Ja lično ću među svojim prijateljima lobirati ovu priču.

Da nije tuzno, bilo bi smijesno

***

Raja sa Izraelom

i Vučićem

Pas

Pa vidjeli smo njihovo licemjere na Gazi ,fukare

🍽💩 ⚡⚡☦🐒🔪

***

***

***

Kosova ime

Arapi su olos poput ovi koji su bili protiv ili uzdrzani poslje dolaze kod nas da nam grade Dzamije i sire isis unutar nase drustve u genocidnu drzavu uloze novac fujjj niza raca arapska .

Albanska Ajkula

***

sparco

Laj Hrvatima a klanjaj Emiratima,sad opet u isti kos stavljajte Srbiju i Hrvatsku,Bošnjaci nenasjedajte na KOS-ove misare koji nas zavađaju i koji su na pojedinim dijelovima BiH uspijeli mapraviti razdor između naših naroda 1993,ali hvala Bogu ne na svim.

/ Najnovije