Dvojica policajaca pretukla mladića u Srebreniku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Advokat

Portparol koji se ne javlja na pozive novinara i ne zeli dati oficijelnu izjavu je u sukobu sa zakonom o transparentnosti rada drzavne sluzbe i moze biti krivicno gonjen! Prijeti joj zakonska kazna od 2 mjeseca uvjetno do 2 godine zatvora! Drzavni iali prije svega kanyonalni tužioc bi trebao pokrenuti istragu i suspendovati je do okoncanja istrage! Naravno kantonalni i drzavni tužioc su stranački ljudi, korumpirani i ne rade svoj posao. Zato i imamo ovako bahate "portparolke" koje umjesto da daju izjave provode se sa svojim ljubavnicima, politickim moćnicima na egzotičnim destinacijama!

MrziteljPDA

TK je jedina administrativna jedinica na svijetu gdje osuđeni kriminalac i robijaš postavlja ministra MUP-a i ministra zdravstva u doba pandemije! Da nesreća bude veća Mirsad Kukić je ponovo osuđen na zatvorsku kaznu za zloupotrebu službenog položaja

Istina.,.,

Nisu to policajci,nego avganistansko bosnjacka milicija.

Zoki

Mladic nije pruzao nikakav otpor. Ako ove policajce ne otpuste sa posla i ne osude za ovo premlacivanje svi mi treba da ustanemo na noge i da se za sva vremena rijesimo ove bande na vlasti !

JA1

Gdje su oni sto zagovaraju vece ovlasti za policiju? Naravno da policajci ovo rade i rade to sve cesce jer su vidjeli da mogu. Nedavno u mostaru prebili momka pa onu novinarku itd. Jel neko odgovarao, nije naravno. Policijska mafija radi sta hoce.

Jole

E mamicu im njihovu ja bi ih tuzio i proganjao do sudnjeg dana....da za hljeba nemaju ni oni ni njihove porodice

KLOSA

NEDO BOG MENI DA OVAKO URADE KUPILI BI TRBUSNA CRIJEVA PO ZEMLJI

Podrška organima

NEDO BOG MENI DA OVAKO URADE KUPILI BI TRBUSNA CRIJEVA PO ZEMLJI ka KLOSA ti k'o neka fora ? MRŠŠŠŠ na pos'o.

/ Najnovije