Duvnjak podnio dvije krivične prijave protiv Dodika: "Godinama negiraju genocid, vrijeđaju državu"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kolektivno

Treba podnijet kolektivno tuzbu protiv dodika zbog pozivanja na rat i unosenje straha medju BiH gradjane.

Lijepe riječi su ukras!

***

ja,

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?!

Haha

I što je najgore, sve se to događa u “vašoj državi”.

Tuzba na tuzbu, sluzba za sluzbu?

Najcrnje je kada se jave ovi iz SDA, legla korupcije, da tuze nekoga mimo Sebije i Bakira, dva najveca kriminalca u tzv BiH

ćomi

***

Kako

Kako vam ne dosadi

KOKO

***

Asker

Lijepe riječi su ukras!

Jeftin politikantski potez.

Zna vrlo dobro da mu nista ne moze, samo da se istakne, on, a narocito njegova partija koja je u zadnje vrijeme puno izgubila na znacaju. A inace, cuj vrijedja drzavu?? Pa drzava i jest zato tu da se vrijedja, a zasto? Zasto sto nijedna na svijetu ne valja, valja samo anarhija. Drzave su paraziti koje zive s ledja gradjana. Ti veliki paraziti se sastoje od malih, mikro uhl****. Zlo da ne moze gore.

SFR JUGOSALVIJA

I ti si hamas sda osmanlija kao i dodik vi ste osmanlije teroristi

Gost

Ovi neki PATRIOTI bi htjeli slati u zatvor ljude za koje oni misle da ne vole BOSNU. Po kojem zakonu? Kako ćeš suditi nekoga zbog njegovog osjećaja? To bi bilo gore od verbalnog delikta. Inače, ja sam Hercegovac i prema tzv. BOSNI nemam nikakav osjećaj a Hercegovinu volim.

ne seri!

Ovi neki PATRIOTI bi htjeli slati u zatvor ljude za koje oni misle da ne vole BOSNU. Po kojem zakonu? Kako ćeš suditi nekoga zbog njegovog osjećaja? To bi bilo gore od verbalnog delikta. Inače, ja sam Hercegovac i prema tzv. BOSNI nemam nikakav osjećaj a Hercegovinu volim. ka Gost

/ Najnovije