Duško Tomić o slučaju "Vila": Dodik će u zatvor, Beograd ga je pustio 'niz led'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dodica Gorik thislike this ;-)

Nego....jel' El Glawatti ostavio punomoc zeni i djeci na racune po bankama..??

Grk

Naravno da je pušten niz vodu. To je čovjek niskog političkog kalibra i razumijevanja političkih igrica, to je jedan obični izvršavatelj naloga, on lijepo pjeva, lijepo vrijeđa druge i neistomišljenike, lijepo zna da zavađa narod i najbolje Srpski narod vodi u siromaštvo dok se on sam basnoslovno bogati. Njemu je kraj od njegovih šefova. Pokušat će sve da izvuće svoje dupe.

ODLI:ČAN KOMENTAR

Naravno da je pušten niz vodu. To je čovjek niskog političkog kalibra i razumijevanja političkih igrica, to je jedan obični izvršavatelj naloga, on lijepo pjeva, lijepo vrijeđa druge i neistomišljenike, lijepo zna da zavađa narod i najbolje Srpski narod vodi u siromaštvo dok se on sam basnoslovno bogati. Njemu je kraj od njegovih šefova. Pokušat će sve da izvuće svoje dupe. ka Grk

Blue

Malo, malo, malo....ali naslagace se to za solidne robije. Stizu i drugi procesi....

Moja malenkost

*

.

Naravno da je pušten niz vodu. To je čovjek niskog političkog kalibra i razumijevanja političkih igrica, to je jedan obični izvršavatelj naloga, on lijepo pjeva, lijepo vrijeđa druge i neistomišljenike, lijepo zna da zavađa narod i najbolje Srpski narod vodi u siromaštvo dok se on sam basnoslovno bogati. Njemu je kraj od njegovih šefova. Pokušat će sve da izvuće svoje dupe. ka Grk SAMO JEDNA MALA ISPRAVKA... OVAJ NIJE ČOVJEK... a da ga uporedim sa životinjom... hmmm uvrijedio bih ta divna stvorenja... Jbga.. kako fkt nazvati dodiGa???

Bosanac

Dodiku bakiru i covicu treba sve oduzet to su ionako Bosanske pare samo oduzet

Guest

Guest Prevarom doslo posteno se oduzelo. Sad je red Hacijenda,a onda Poljine. Nije tu kraj ima kuca jos ima gotovine jos ima poslovnih prostora ma ima svega.

Konacno! Ode djikan na robiju!

.

bih

samo da bude neka ga robijaši natežu

/ Najnovije