Tomić: Kod Lukača smo bili dva sata, pozitivno smo iznenađeni

A. S.
Tomić: Kod Lukača smo bili dva sata, pozitivno smo iznenađeni
Photojoiner / Tomić i Dragičević

Međunarodni tim advokata iz Bosne i Hercegovine i regiona, koji je angažirala porodica Dragičević, danas je primio ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.  

Kao što smo već pisali - četvero vrhunskih regionalnih advokata: Duško Tomić i Ifet Feraget iz BiH, Zora Dobričanin Nikodinović iz Srbije, te Anto Nobilo iz Hrvatske u narednom periodu zastupat će porodicu Dragičević na putu pravde kako bi se konačno rasvijetila smrt mladića Davora Dragičevića. 

"Osim ministra Lukača razgovarali smo i s Darkom Čulumom, direktorom policije RS. Planirali smo da ostanemo 40 minuta, a zadržali smo se dva sata. Prijatno smo iznenađeni, jer smo dobili mnoge materijale na raspolaganje", kazao je Duško Tomić za Radiosarajevo.ba.

Tomić je za naš portal dodao da je naredna stanica advokatskog tima Okružno tužilaštvo u Banjoj Luci. 

"Sada idemo na sastanak sa Želimirom Lepirom, glavni tužiocem Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci. Želimo čuti i šta on kaže o ovom slučaju koji je zanimljiv ne samo za Bosnu i hercegovinu, već i region", dodao je Tomić za Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije