Duška Jurišić: 'Užasno pogrešan potez delegacije pet zemalja Evropske unije'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Staša

Lakše je njih gledati kako odaju počast na pogrešnom mjestu nego drugorazredne političare kako saopštenjima izjedaju državni budžet.

ne pijem dok paja vozi

***

***

***

dugouški ostale sise

na vješalici u ormaru. pamet joj nije ostala, nema je. ja mislio dugouška-bez-sisa kritizira što eu nije obilježila i stradanja hrvata od zlih alijinih hordi.

Sarajevo bih

E moja Duška dobra dušo,kakav uđasan potez,ovo je duboko svjestan i u ime i za GENOCIDASKU politiku odigrano.Nisu znali šta rade ,grohotom se smijem.A kad su 92 uveli embargo??, valjda mislili mi imamo f16, sto komada,abramsa 1000 itd.itd.,pa nam ne treba,gadovi fasistički bili i ostali.

Sramotno

Ovim lupežima pod hitno je potrebna deportacija.

Celo

na vješalici u ormaru. pamet joj nije ostala, nema je. ja mislio dugouška-bez-sisa kritizira što eu nije obilježila i stradanja hrvata od zlih alijinih hordi. ka dugouški ostale sise A TEBI ?? GDJE JE TEBI PAMET OSTALA ILI JE NISI NI IMAO

Panzer

Islamistički portal

/ Najnovije