Duška Jurišić: Tekst Krivičnog zakona RS je pravna nakaza. Zbog čega su građani ostali ravnodušni?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzo

Zbog takvih...

***

***

Vule

Nakaza ko i ti hahahahahah

33

GOSPODJO PRVO NAUCITE SVOJE U RADIO SARAJEVU PA TAD NESTO PRICAJTE

Husnija

Cijela tvorevina je pravna nakaza i treba je ukinuti. Ne može se na NEPRAVU i zločinima graditi pravni sistem. To bi morali znati (da su stručni) bosanski političari i raditi na tome neprekidno. Prrotraćili su 30 godina uzalud. ka Hdzdfc Šta ćeš da uradiš?

Habuhabuhabu

Zato što vole seobe.

Građanin

Građani su ostali ravnodusni zbog novinara politickih placenika i drugih koji ne biraju sredstva za zaradu ili polozaj u drustvu zloupotrebljavajuci javni prostor koji im je omogucen.

***

***

Sta je bilo kad si se probudio

Cijela tvorevina je pravna nakaza i treba je ukinuti. Ne može se na NEPRAVU i zločinima graditi pravni sistem. To bi morali znati (da su stručni) bosanski političari i raditi na tome neprekidno. Prrotraćili su 30 godina uzalud. ka Hdzdfc Vi bosnje ste stvarno smijesni. Vasi veliki prijatelji ameri, kako ih sami zovete i koji finansiraju postojanje bih, vam fino kazu da vas od 2026. nece vise finansirati, jer se tada raspadate, a vi i dalje sanjate ukidanje rs. Nigdje se u cia izvjestaju ne spominje ukidanje rs, samo raspad bih, ali vama je opet dodik glavna tema i hronicna mrznja prema svemu srpskom.

***

***

Dusku bosnje odbacile kao iskoristen kondom

Rece duska jurisic kojoj je zabranjeno vodjenje svih emisija na bosnjackim televizijama, iako im je citav rat vjerno sluzila. To je pouka kako zavrse srbi koji se dodvaravaju bosnjama, budu odbaceni kao iskoristen kondom.

Hik

***

/ Najnovije