Dušanka Majkić žestoko napala Magazinovića, on joj odgovorio: "Ispisali me iz Srba"

4
F. V.
Dušanka Majkić žestoko napala Magazinovića, on joj odgovorio: "Ispisali me iz Srba"
Foto: Radiosarajevo.ba / Magazinović odgovorio na gnusne kvalifikacije

Nakon što je prošle sedmice otvoreno zaprijetila da RS "ovo" više neće trpjeti i da će "potražiti svoj put", delegatkinja Doma naroda Bosne i Hercegovine Dušanka Majkić (SNSD) danas se obrušila na kolegu iz Predstavničkog doma Parlamenta BiH Sašu Magazinovića (SDP).

"U Sarajevu se mora svakodnevno dokazivati lojalnost muslimanskoj politici (Majkić prati politiku Milorada Dodika koji već neko vrijeme zove Bošnjake muslimanima što ima jako opasnu pozadinu, op.pr.), i to tako što, čim ustanete, bacite kamen prema Srpskoj (Majkić ovako pogrešno naziva bh. entitet RS) i Dodiku.

Najbolji primjer je bivši Srbin Saša Magazinović (SDP). Čak i kada pregovaraju samo HDZ i SDA – generator krize je, po njemu, uvijek - Dodik", napisala je Majkić.

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Uznemirujuća retorika državne zastupnice - undefined

Foto: Twitter: Uznemirujuća retorika državne zastupnice

Magazinović je na šaljiv način dočekao ovakve gnusne kvalifikacije delegatkinje Majkić koja čak dovodi u pitanje nečiju etničku pripadnost samo zato što kritizira njezinog partijskog šefa Dodika, nastavljajući tako putem političkog beščašća člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a koji već godinama na najprizemniji način vrijeđa pripadnike različitih etničkih zajednica u našoj zemlji, Bošnjake, Rome, nepodobne Hrvate i Srbe...

"Evo, kaže Dušanka Majkić da su me ispisali iz Srba. Od jutros je dan krenuo naopako. Tačno sam znao sam da će se nešto loše desiti", komentirao je Magazinović.

Šalu na stranu, metode kojima se notorna Majkić služi u diskreditacijama ličnosti Dodikovih političkih neistomišljenika su zabrinjavajuće i svakako zaslužuju reakciju nadležnih institucija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije