Dušan Janjić: Europska unija spremila sankcije za Dodika i njegovih 19 ljudi

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???!!!

A hoće li sankcionisati islamske fundamentaliste, koji prijete ratom?!

Guest

Sklonio je on sve

Meha

A hoće li sankcionisati islamske fundamentaliste, koji prijete ratom?! ka ???!!! A ko to?

Ismet

A hoće li sankcionisati islamske fundamentaliste, koji prijete ratom?! ka ???!!! Sramota te imena svoga internet"junace"?

Sss

A hoće li sankcionisati islamske fundamentaliste, koji prijete ratom?! ka ???!!! SVIJET VIDI I NA TV EKRANIMA CUJE KO PRIJETI I KO JE OPASNOST ZA MIR NA BALKANU I U BIH.

Mirna Emeršić

Odlično. Sankcije Dodiku i onda lijepo razlaz.

Ghost

Zelimo najstrozije sankcije ikada!!! Fasistima nije mjesto na slobodi, njih se mora skloniti!!!

Anti

A hoće li sankcionisati islamske fundamentaliste, koji prijete ratom?! ka ???!!!

Guest

Guest @Guest Nema veze sto je sklonio bice pracen i on i njegovi najblizi i najdalji u transakcijama. A uvijek se nadje neko za lovu ko otktiva. A nepokretnu imovinu ne moze skloniti kao i onaj Hacijendu ili drugi Poljine itd.

/ Najnovije