Duraković: Zašto je bilo nužno da protest dobije prizvuk stranačkog skupa, prepucavanja, nadmetanja?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobro je ujedinjavao kao oficir JNA na Vukovaru.

Sefer Halilović bi nas sve trebao ujediniti. Ukoliko neće naš general i komadant, ja ne znam ko će. ka Ado

Iskreno

Camile ti si jedan od rijetkih koji je mogao sjedati s fotelje na fotelju u Sarajevu, al ne vratio si se svojoj Srebrenici i tamo borbu vodis za sebe, svoj narod, Bosnu i Srebrenicu. U Sarajevu politicarima puna usta Srebrenice samo kad treba, a ti si jedan od rijetkih cestitih politicara u ovoj nam drzavi. Camile Durakovicu da se mozes ikako kandidirati za predsjednika predsjednistva glasao bih za tebe ko komunjare za Komsica. Ziv nam bio 100 godina i ako Bog da pamtit ce svi narodi ko je Camil Durakovic.

Ado

Dobro, znam ja da kamenjarske ušljaše sa razlogom imaju strah od Sefera Halilovića ali ništa ne brinite, to je jedan smiren i jako dobar čovjek. Jedino je opasan za one koji mrze ovu zemlju..

Iskreno

Dobro, znam ja da kamenjarske ušljaše sa razlogom imaju strah od Sefera Halilovića ali ništa ne brinite, to je jedan smiren i jako dobar čovjek. Jedino je opasan za one koji mrze ovu zemlju.. ka Ado Jel to onaj sto ga je Alija otpustio s mjesta Generala ABiH kad je okrenuo ledja multietnickoj, a okrenuo se unitaristickoj?

Vojin Mijayovic

Gdje si misu ?????

Vojin Mijayovic

Zelene okice Misu. gdje si????

Jesi to Camile sam sebi I poslao komentar

Camile ti si jedan od rijetkih koji je mogao sjedati s fotelje na fotelju u Sarajevu, al ne vratio si se svojoj Srebrenici i tamo borbu vodis za sebe, svoj narod, Bosnu i Srebrenicu. U Sarajevu politicarima puna usta Srebrenice samo kad treba, a ti si jedan od rijetkih cestitih politicara u ovoj nam drzavi. Camile Durakovicu da se mozes ikako kandidirati za predsjednika predsjednistva glasao bih za tebe ko komunjare za Komsica. Ziv nam bio 100 godina i ako Bog da pamtit ce svi narodi ko je Camil Durakovic. ka Iskreno Da bi glasao za sebe

Ti

Ti si trebao nastaviti prodavati ukradenu robu po Sarajevu

Iskreno

Da bi glasao za sebe ka Jesi to Camile sam sebi I poslao komentar Svaka ti cast, jesil to sam zakljucio il si trazio pomoc?

Nadje li

Ti tvoga babu muslimany?

/ Najnovije