Duraković: Samo mi znamo kako je kada je na čelu osoba koja negira genocid

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rajvosa

Dragi moji Srebrenicani, vi niste krivi sto cete imati gradonacelnika koji negira genocid, koji negira presudu Suda u Hagu, negira medjunarodni pravni sistem... Za to je krivo Sarajevo i oni koji upravljaju ovom zemljom vec 25 godina, krivi su oni koji pricaju o genocidu a pomazu Srebrenicanima da se ne vrate, oni koji ne realiziraju Anex 7 Daytona, akademci koji pisu knjige, a kad treba da odu u Srebrenicu, traze honorar. Neka vam je Bog na pomoci, i nama kad na nas dodje red...Ja odem do Srebrenice, ali ne 11. jula....

Gost

Srebreničani su danas Sarajlije koji ovdje rade, žive i glasaju. Registrovati ih u Srebrenici svake 4 godine je prevara i laž. Za Srebrenicu trebaju glasati samo oni koji u njoj žive. Ali kada ste već otvorili igru registrovanja glasača koji tamo ne žive kada se izabrao Ćamil onda prihvatite da i drugi znaju igrati istu igru. Kako u Srebrenici tako i Stocu, a matematika vam nikada neće ići u prilog jer Srba i Hrvata ipak u regiji ima viśe i uvijek će dovesti jednog više birača nego vi.

Hijro

Aj ne seri, svaki put kad izgubite lijete krokodilske suze i glumatate žrtvu.

/ Najnovije