Državni zastupnici iduće sedmice glasaju o inicijativi Ćudić da pripadnice OSBiH mogu nositi hidžab

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Idi u Iran pa tamo nosi ta obilježja. Izgleda kao spodoba .

malamirha1

jos samo fes i zavrsena stvar.

***

***

sarajka

***

Borac sa Žuči

***

Labud

***

srbo

zasto bi hidzab bio izuzetak, a nekom smeta moja brojanica na ruci koja je -narukvica?! ako je po pravilniku da vjerska obiljezja ne smiju biti vidljiva, gdje je problem?! nije to pijaca pa da bira. a i vojska nece sigurno propasti zbog jednog vodnika.

odgovor

***

Bake

Koja glupost, BiH je valjda sekularna drzava , bar na papiru... Zabraniti zakonom selamanje pomozbog i hvaljenisus i sve ova vake gluposti u drzavnim institucijama....Sabinice valja znas sta je sekularna drzava, ako ne, ona pogledaj Francusku

hamas

***

/ Najnovije