Državni poslanik objavio: Znate li kolika je plata guvernera Centralne banke?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

O Sanjinu Sinanoviću

Danas ili sutra, sve nas ovo čeka. Danas s potpunom ignorancijom gledamo ovog čovjeka, a svima nama, apsolutno svima, gdje god da radimo sjedi neki stranački zločinac iznad glave koji je sebi uzeo za pravo da harči, krčmi, raspolaže državnom imovinom i sam sebi daje prava da zapošljava, otpušta, nagrađuje poltrone i otpušta ljude sa stavom, karakterom ili naobrazbom. Tako je apsolutno u svakoj vladinoj, nevladinoj organizaciji, ministarstvu, opštini, školi ili zdravstvenoj ustanovi! Vođe političkih sekti koje zovu strankama su postavile cijeli svijet naopačke, i tako je posljednjih 25 godina. Jedino rješenje je RAT i JAVNI LINČ svakog govneta s kravatom koji hoda po ulicama Sarajeva. Svako đubre s kravatom na ulici treba javno raščerečiti i utući nasred ulice!

Role

Gdje god dođe SDA kadar tu nastane haos i kriza.

Državni poslanik

Neka državni poslanik, preletač, napiše koliko je sjednica parlamenta održao prošle godine i koliko je para iz budzeta uzeo. A kad odluči sljedeći put da komentariše izvještaje o poslovanju, prvo nek pročita nešto o tome inek se edukuje, jer se provaljuje nevjerovatno.

Ko?

Mozemo li znati ko odredjuje visinu plata u javnim ustanovama?

zong

malo je to, podebljate malo vise

!!!

Neka državni poslanik, preletač, napiše koliko je sjednica parlamenta održao prošle godine i koliko je para iz budzeta uzeo. A kad odluči sljedeći put da komentariše izvještaje o poslovanju, prvo nek pročita nešto o tome inek se edukuje, jer se provaljuje nevjerovatno. ka Državni poslanik NEVJEROVATNO JE KAKO BRANIS LOS POSAO GUVERNERA I LOSE POSLOVANJE CB...BRANIS VISOKE PLACE, A PROTIV SI OBJELODANJENOG HAOSA??? INTERESANTNO..SIGURNO SI JEDAN OD MNOGOBROJNIH UHLJEBA KOJI ZDERE NASE PARE ZARADJENE NERADOM!

789

Godišnje minimalno stojanka. Šta hočete od njegovih mjesečnih doprinosa i poreza na plaću se isplati barem 16 minimalnih penzija a od njegove bruto plaće se može namiriti 29 zagarantovanih penzija. Dobro je vlada napravila ove zakone za pojedince.

Asime

Ja radim godinu dana za ove pare.

Jaro

Nije jaro. Pola OHR-a ima veću platu od navedene.

/ Najnovije