Državljani BiH još neće plaćati 7 eura za ulazak u EU

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kpmh

Ko jos moze smisliti vecu glupost do Evropejci to je ponovo uvođenje viza mene nece niko slikati ni uzimati otiske prstiju kao da si zatvoras ne mislim ici u tu propalu tvorevinu

Promašena tema

Dragi novinaru, vi ili neki drugi vaš kolega svaki dan dobijete od čitatelja upozorenje. I ovaj put ste u sukobu naslova i propratnog poslije teksta. U školi bi rekli promašena tema. Zato ne bi bilo loše da ponekad i pročitate ono što objavljujete, a ne samo copy - paste i gotovo.

Ne pijem dok Paja vozi

Lahko je dijaspori, oni imaju.

Smaračka EU

"Podsjećamo, ETIAS i EES sistemi su osmišljeni kako bi se otimale pale od građana, povećale gužve i smarali ljudi!!" To je orginalni tekst!

/ Najnovije