Država Katar osigurala ramazanske pakete za 900 povratničkih porodica u bh. entitetu RS

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Strasno

Jedva cekam taj dan da prestanemo biti sevap-drzava. Prelose

Eh, eto, super nesto!

Umjesto da vam ogromnim parama koje imaju i ne znaju sta ce sa njima pomognu da neku privredu podignete na noge, da nesto proizvodite i da ljudi tu rade i zarade, oni ce vama dat ¨ramazanske pakete¨, dakle sadaku. Ne zna se sta je losije, njihova dvolicnost (ti paketi njih ne kostaju ni atoma bogatstva koje imaju) ili vasa bijednost u mental sto to prihvatate, ili pak nivo portalcica koji o tome piskara. Ma katastrofa jedna sve troje skupa.

Eh nesto, super eto!

***

Bravo

***

Sramota

2024-1995=29 godina....do kad više humanitarna pomoć, do kad. Danas je 1974ta u odosu na 1945tu. Znate li gdje su nam roditelji i djedovi bili 74-te u Jugi? Sigurno ne na humanitarnoj.

Bosanac

Daj sadake daj daj

Gost

Čekam kada će te napisati bh entitet FBiH. To što ste se zakleli da nećete izgovarati ustavni naziv REPUBLIKA SRPSKA takvim ponašanjem je nećete ukinuti.

/ Najnovije