Drugovi iz školskih klupa ne vjeruju da Božidara više nema

Radiosarajevo.ba
Drugovi iz školskih klupa ne vjeruju da Božidara više nema
ATV / Euroblic
Tuga, šok i nevjerica ispunili su danas učionice Elektrotehničke škole u Banjaluci nakon vijesti o ubistvu Božidara Golemovića (19) učenika četvrtog razreda.

Fotografija mladića prekrivena crnom trakom i upaljena svijeća u školskom holu postavljeni su u znak sjećanja, a drugari iz školskih klupa ne mogu se pomiriti sa činjenicom da Božidara više nema, da nije pored njih, da se ne smije.

Svi postavljaju samo jedno pitanje- zašto?!

"U vrijeme kada se njegovi vršnjaci odaju raznim porocima, Božidar je bio oličenje poštenja i lijepo vaspitanog učenika", komentarisala je jedna od učiteljica koja je zamolila da joj ne navodimo ime.

Vojislav Popović, direktor škole izjavio je za „EuroBlic“ da su svi u školi šokirani tragedijom, piše ATV.

"Šta da vam kažem, Božidar je bio učenik za primjer, odlikaš i ovo nas je sve strašno pogodilo", kratko je naveo direktor Elektrotehničke škole.

Božidar je žrtva užasne porodične tragedije koja se jučer desila kod Banja Luke, u kojoj je otac najprije ubio njega i njegovu majku, a potom sebi oduzeo život. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije