Dritan Abazović poslao poruku: Oprostite

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Da li njegova orva izjava stoji u ugovoru sa SPC zbog koje mu Đukanović uskračuje podršku...vjerovatno stoji

Jao,jao Dritane,

sram te bilo!

neboiznadbosne

Ne valja,Dritane, *** .Nije higijenski .Neko kaze,to je političko neznanje,a ja kazem da premijer jedne zemlje i uz to doktor nauka,ne bi smio imati političkog neznanja.Djelovao si i djeluješ po upustvima Beograda,zna se to.Zato,mars!

R BiH

Sreca pa se tvoja nigdje i ne pika Haj his seljacicu …

Huh

Koja kanonadana Dritana. Do nedavno ste sa dvije ruke pljeskali, sad ga mrzite. Šta je rekao, rekao je, ali ovolika pompa...?

JA1

Go **** yourself

Nikolica s prikolicom

Ne vidim ništa sporno. 'Genocid nad ljusima' sam razumio u širem smislu, koji izaziva gađenje kod šireg kruga ljudi. Univerzalno izražavanje je uputio na krivom mjestu, trebao je znati da sastav prisutnih neće to moći razumjeti. Pogrešno je čak i reći "nad Bošnjacima" - ispravno je "nad DIJELOM Bošnjaka", ako baš hoćete cijpati dlaku.

Asi

To je ono kad zavrsis fakultet preko stele pa se ne znas izraziti i nanosis ogromnu stetu svima. Politolog bi trebao da zna sta govori.

Nikolica s prikolicom

@Asi, pa i govorio je kao politolog, samo što oni u publici nisu bili politolozi. Čovjek je htio proširiti značenje slučaja "Srebrenica". Ne cjepidlačite ako niste razumjeli poruku.

sparco

Oprostiti se treba i može samo onome tko se kaje za ono nedjelo što je uradio.Međutim onome tko se nekaje netreba se ni oprostiti jer on svojim nekajanjem i negiranjem zla ce uciniti da to sjeme zla ponovno urodi plodom.

Srbi su genocidna stoka

***

Gh

De nam bosnje objasnite vasu definiciju genocida, je li to iskljucivo ubijanje vojnosposobnih muskaraca dok namjerno ostavis u zivotu, zene, djecu i starce koji nastavljaju lozu vaseg naroda? Ili je to ono sto ste vi radili srbima oko srebrenice ubijajuci sve srpsko od najmanjeg do najstarijeg, neselektivno i bez izuzetka, da ne ostane nijedan srbin na tom podrucju koji moze nastaviti lozu svog naroda?

****

Dritango pa HOMI ju kao pravi Srbin.

/ Najnovije