Draško Stanivuković večeras realizirao ono što je jučer najavio

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Ponovo cirilicna? Trebao bi se i papa inace srbin poceti potpisivati cirilicom. Koji bolesnici

Koel

Ovo govno treba tuziti ustavnom sudu moraju biti oba posma napisana na iatom mjestu inace sve spada u diskriminaciju sto se tice javne uprave a privatni biznisi moze i glagoljicom pisati

N.G

Eto na šta je mislio a vi odma na aparatima patriote

THOR

Pobogu, dosta vise tog decka. Sta ste se uhvatili za njega? Zbog komentara onih, koji su, vecinom, pobjegli iz ludnice. A vi g. Koel, sigurno znate citati cirilicu, ucili ste u skoli. Pa ako se slucajno nadjete u Bugarskoj, Rusiji, ihaaa snalazicete se ko veliki. Malo biste mogli o u Peking, pa tumarajte ko 'guska u magli'. Ha

Zeka

Vrati ih opet u srednji vijek. Nikad oni nece na zdravu granu. Oni su odgajani na takav nacin

Гроф

Ви "бошњаци" сте најсмјешнија нација на свијету. Па до 70тих сте се изјашњавали као Срби или Хрвати, а сада ви пјевате да није било никог осим вас.

Maki

covek mlad, poletan, pun energije. i jos nije zaboravio da je Srbin, za razliku od BiH muslimana. samo tako momcino!

N.G

O kakvoj vi školi govoriš to je sve odraslo na zapadu neznaju oni dobro naš jezik a kamo ćirilicu.To su osobe što su jedva završili školu i žive sa roditeljima i primaju socijalu oni su samo neko kad dođu u BiH

Guest

A šta da radimo sa Arapskim brojevima kako to da ukinemo.⁉️

Bošnjak

Ovaj kako je temeljito krenuo nadati se da će reformisati i arapske brojeve!

chim

>>Ovaj kako je temeljito krenuo nadati se da će reformisati i arapske brojeve! ka Bošnjak<< Pa naravno ba, đe će oni pisat ARAPSKIM brojevima u PRAVOSLAVNOM entittetu…ko ona pametnica u Bg…… ha ja …..

Fred

Ma bravo drale. Blago tebi kada su ti sve ovce na broju, pa se prvo uhvatio cirilice. Kakvi se sve moroni pojavljuju u balkanskoj politici, strasno.

Tihi

Najveća greška je ta što se uopšte pristalo na priznanje RS-a. Ohrabreni ovakvom politikom diljem svijeta počinju maltretirati i progoniti muslimane. (najbplji primjer Mijanmar - Rohinje i Kina - Ujguri) Najveći licemjeri na kugli zemeljskoj osmislili su ISIL i uživaju u bespoštednim borbama izbezumljenih naroda. Šta bi sa Saddamom? Kome je smetao Gadafi? Ko pljačka tuđu imovinu godinama? Naravno da dobar dio odgovornosti snose i sami muslimani jer se ne drže Knjige!

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

Komentator

Eeee moj Draško, kakav promašaj.. Promjena pisma će sigurno drastično poboljati uslove života poštenog svijeta ...

ćirilo i metotije

koja jeremijada, ortodoksni papak

To drasko srbine

Bravo drasko, pokazao si se pametnijim nego sto smo mislili, pragmatican momak. Ko ce bolje cuvati svoje nego mi sami i kada cemo ako necemo sad?!

Svim zatucanim bosnjama koji ne znaju vlastito porijeklo

Naucite nesto o svom porijeklu, pa se onda javite bijednici: https://youtu.be/dFOf7KRoj6Q

Bosanac 100%

Ovaj covjek glumi policajca,sudiju,kadiju i izvrsioca a nezna da ce na kraju zavrsiti u kanalizaciji kao i svi politicari samo on ce malo brze. Trebao je pitat nekog sta je posao gradoncelnika.

Pokundureni opanak

Prvo pismenost, pa onda pismo... eee stoko zatucana, daBogda ostali uvijek na tom nivou. Maske su pale, predstava pocinje. Tjeraj stoku Drasko i pozlati kuci prag...

/ Najnovije