Draško Stanivuković otkrio lokaciju gdje će biti postavljen spomenik bosanskom kralju Tvrtku

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

**** vas vise ovaj ****ar. ****o ostaje ****o.

Alo

Balavce glupi! Grad u kojem je istjerano pola gradjana a i sada vlada diskriminacija može biti samo srpska palanka

Ojdanić

Psiho vlax.

Sodoma

Vrijeme faraona,spomenici,kamenje gluposti,a niko vise u vlasti nebrine o ljudskim bicima.

Ne pijem dok Paja vozi

Psiho vlax. ka Ojdanić Kaže neko koji miješa latinicu i ćirilicu. Znači psiho dijaspori(dijapora)

Zaboli

nas neka stvar .

Tatar

E moj Simbioza da si nekim slučajem otkrio lokaciju nove fabrike to bi bilo već nesto

Pa lijepo

Na kraju si složan da imamo svi istog kralja. Neka je hajirli

Ko o cemu, sda o fabrikama

E moj Simbioza da si nekim slučajem otkrio lokaciju nove fabrike to bi bilo već nesto ka Tatar A sto vi u saraylabadu ne otvorite neku fabriku, osim sto gasite i posljednju koja radi tj. Zrak?

A vi volite srbe, ko bajro mater

>>Balavce glupi! Grad u kojem je istjerano pola gradjana a i sada vlada diskriminacija može biti samo srpska palanka ka Alo<< A vi niste istjerali 157.000 srba iz sarajeva i izbrisali sva srpska imena ulica, skola, vrtica, kulturno-obrazovnih institucija i kud-ova? Cak ste i boju table sa imenima ulica promjenili iz plave u sda zelenu i kazete da niste islamski grad. Ni u teheranu nisu zelene table ulica.

Ma jasta

>>>>Balavce glupi! Grad u kojem je istjerano pola gradjana a i sada vlada diskriminacija može biti samo srpska palanka ka Alo<< A vi niste istjerali 157.000 srba iz sarajeva i izbrisali sva srpska imena ulica, skola, vrtica, kulturno-obrazovnih institucija i kud-ova? Cak ste i boju table sa imenima ulica promjenili iz plave u sda zelenu i kazete da niste islamski grad. Ni u teheranu nisu zelene table ulica. ka A vi volite srbe, ko bajro *****<< I zemlja je ravna ako vam vaši kažu. A vi inače ne informišete sami. Vi vjerujete

Zlocinac

A može li i Draži i još nekom zločincu da se digne ? Ili ste digli sve njihove pa sad na red su došli bosanski kraljevi ? P.S. Nemoj zaborsviti ljiljane

Seher Banja Luka

Tako je Drasko, dokazi da ima Bosne i u Banjaluci!

/ Najnovije