Draško Stanivuković donio hitnu odluku - tiče se zaposlenih u Gradskoj upravi

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Kad ce seljacka sdooo ovako nesto slicno uraditi

chim

nama treba deset ovih stanivukovića

Koel

A koja je tvoja diploma domacine

Vitamin B3

Nažalost moraće objaviti i svoju diplomu , al' do kraja mandata će je sigurno imati. Igor je bio gospodin.

E

A koja je tvoja diploma domacine ka Koel Njegova diploma je student koji nikako da svrši. Nesvršeni student kako god. Nema ništa od njega, on još nije svjestan u šta se upleo.

diploma

Ocito je da su cestitost i hrabost vazniji od diplome. Vidio covjek ko sve predaje po fakultetima i da od njih nema sta nauciti...Pogotovo od onih strucnjaka s kultnog univerziteta brace Karic...

N.G

A sad je dobar jel

Gost

Njega su birali građani na izborima pa tu diploma nije potrebna. Druga stvar su imenovanja kao Osmica ili veleposlanica u Pragu.

/ Najnovije