Draško Stanivuković: Beograd je moja prijestolnica, BiH je republika, a Dodik...

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ukratko

Ti si govno razdEljeno na nekoliko solja.

Belay Boy

Draško Stanivuković: Beograd je moja prijestolnica, BiH je republika...Okanite se ga vise sve je istinu rekao i to je tako, Ne moze niko nikog natjerati nesto da voli.

Bosanac 100%

Molio bi nadlezne institucije da pronadu i procesuiraju osobe koje zabranjuju Dodiku,Stanivukovicu i slicnima da zive u zemlji koju vole neznam zasto zive u BiH kad je nevole. Pustite ljude nek idu zivjeti gdje vole nemojte ih prisiljavati.

Da

On voli Republiku Srpsku, a islamizirano Sarajevo, koje mrzi sve što je srpsko, ne može niko ko živi u Republici Srpskoj!

Da

On voli Republiku Srpsku, a islamizirano Sarajevo, koje mrzi sve što je srpsko, ne može niko ko živi u Republici Srpskoj!

Draškić

Ovaj mali bi mogao biti gori od sve dosadašnje bagre... Veliki intelektualac Draško Viška (Fildžan)...

Pa

Što se ljutite, pa i vama je Teheran glavni grad. Pitajte Bakira!

Pu

Što se ljutite, pa i vama je Teheran glavni grad. Pitajte Bakira! ka Pa Sto ono sveti simeon mirotocivi stoji na jajetu pogan jedna paganska?!

Voksal

On voli Republiku Srpsku, a islamizirano Sarajevo, koje mrzi sve što je srpsko, ne može niko ko živi u Republici Srpskoj! ka Da To je potveda genocidnog naroda. Moze on iz Bosne, ali Bosna...

Jel?!

@voksal, Misliš na genocid koji su tvoji dedo i amiđa, i daiđa počinili u Handžar divizijama i ustašama, nad Srbima i Jevrejima!?

Koel

Sta ce seljacic nepidmeni neskolovani pojma nema ni o cemo nego ga progurala lova i razroki rodjo sto je bio ministar a milokrad ce ga pojesti samo polako nije naucio osnovne elementarne stvari u skoli koji glavni grad BiH eto kolko im je skolstvo napredno i takav seljacic nepismeni im gradonacelnik hohohohohoho

Gost

Šta je mali završio?

Da

Šta je mali završio? ka Gost Isti fakultet kao i vaš Osmica, i mnogi drugi visoko pozicionirani funkcioneri. Samo, ima jedna velika razlika. Stanivukovića je izabrao narod, i nije mu uslov bio fakultet, a Osmicu je postavio Izetbegović i SDA, i slagao je za diplomu!

011

Ви "бошњаци" сте најсмјешнија нација на свијету. Па до 70тих сте се изјашњавали као Срби или Хрвати, а сада ви пјевате да није било никог осим вас.

Fuj

Ви "бошњаци" сте најсмјешнија нација на свијету. Па до 70тих сте се изјашњавали као Срби или Хрвати, а сада ви пјевате да није било никог осим вас. ka 011 Ima li kakav egiptolog na portalu koji zna citati ove protohijeroglife?

Voksal

Ви "бошњаци" сте најсмјешнија нација на свијету. Па до 70тих сте се изјашњавали као Срби или Хрвати, а сада ви пјевате да није било никог осим вас. ka 011 Sta ti to govori. Kad nam niste mogli zabraniti da se izjasnjavamo kao MUSLIMANI, presli ste na drugi plan. Da nas istrijebite. Nece moci. Uz to ranije su Bosnjaci bili svi bez obzira na vjeroispovjest i to je ono sto vas zulja- debelo.

Sasa

"Priznajem BiH, živim tamo. BiH je republika koja se sastoji od dva entiteta i ja to nikad nisam dovodio u pitanje, to je činjenica. Ali, Beograd je prestonica mog naroda, ja sam pripadnik srpskog naroda. Zašto je jedan Hrvat zagledan u Zagreb? To je prirodno." Naravno, to je normalno i prihvatljivo ali kada bi stvari koje se ticu svih nas u BiH isle naprijed na svacije zadovoljstvo. Tri naroda mogu ovu zemlju uciniti daleko boljom sa mnogo veza u svijetu, veza na kojima bi nam mnogi pozavidjeli... Al' balkanac je to, glupson svi do jednog...

/ Najnovije