Draško Stanivuković: Benjamina i ja pokazali smo ljubav

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

bogme se Benjamina presvukla #samokazem

Gogo

FUJ, FUJ, FUJ...

A-ha

Ovaj susret je za svaku pohvalu! Želim im uspješnu saradnju na dobrobit svih ljudi u BiH

2021

Benjamina naša! Vidi joj se u očima da je iskrena, poštena, čista, i iznad svega dobronamjerna! Neka nam je čuva dragi Bog, i vodi putem napretka! Od danas mi je još draža i milija, blago roditeljima kojima je ona kćerka!

.

Divi im slike, ko da su se uzeli:-) :-) :-)

Boom

Svaka čast

Podsjetnik za one koji OCITO NE ZNAJU mnogo toga..

Godina je 1991....Komsije..Srbi...ma "zivot bi za njih dali"...nista se kao ne desava..ODJEDNOM,za Bajram 1992-BELAJ!Barikade...SVAKI Bosnjak je ovako "zracio" .samo DAN ranije....i radoscu, i prijateljstvom, i dobrodoslicom, i pruzenom rukom pomoci SVAKOME...ali DRUGA STRANA nije bila i niti ce ikada biti ista...kad se Benjamina vrati u Sarajevo osjecat ce se kao da lebdi, bice joj toplo oko srca a Stanivukovic ce i dalje nastaviti tamo gdje ej stao-kod negiranja genocida,proslavama 9.januara,negiranjem drzave....a Benajmina...naivna i mozda i priglupa da bi mogla citati izmedju redova...sanja o nikada postojecem"bratstvu i jedinstu"...1991...1992...1993...haos..krv..ubistva..GENOCID...i onda"pruzena ruka pomirenja"!?.A ovakve navine kao sto je Benjamina....takve su mnoge silovane i ubijene 90ih bile.....iste smo greske tada pravili...samo 25 godina nakon toga OPET ih ponavljamo.....kad ce novo klanje, jeli ista reko Stanivukovic,koji je MALI DODIK i nista drugo???

@Posjetnik

Zato su tu bili pošteni el mudžahid koji su poštano i humano se borili nisu bili loši ko četnici

Karadjordjevo

Podjela BiH je jedino rijesenje za sve. Ovo tzv 'bratsvo i jedinstvo' smo davno prevazisli. Ivo Andric - u Bosni je sve lazno osim mrznje.

Hahaha ljubav četnika i partizanke! Nidje veze!

.

Nn

Erotika na pomolu

Bošnjak

Radiosarajevo.ba ukida normalne komentare, zadržava kojekakve bljuvotine! Kako može neko pokazati ljubav a brani nešto što je stvoreno mržnjom, zločinom i genocidom, usput srpskim nazvano, tj. nema mjesta za drgog i drugačije!!!!!

Guest

Jedan čovjek je prije nekoliko dana ispričao priču: ljude dijelm na pčele i muve, kada izađu u šetnju muva traži govno, a pčela cvijet. Tako i ovdje, jedni vide zlo, a drugi dobro.

Guest

mogao bi mali konacno sta ubost,satrat ce ga ova politika dibidus hahahaha

Jao

Djutana sto sere. Ljubav kristofasiste prema muslimanci/jevrejci?

Činjenice

Znam da ona nije ništa kriva, ali ona predstavlja vlast iz Sarajeva , koja Srbe smatra zločincima, i to su čak istakeli na tablama na skupštini ! Tako da, dok je takva, neprijateljski nastrojena vlast, koja je ratovala protiv srpskog naroda, ne može biti, ni ljubavi, ni pomirenja između Srba i muslimana!

Džasmin

Činjenica. Činjenica da si ti budala

Damianusdarcus

Ako bog da naša prva predsjednica!!!

@činjenicama

Činjenica jeste da vam se nudi (Srbima) da se ogradite od zločinaca pošto, naravno, svi Srbi nisu zločinci. Ko podržava zločince jedan je od njih!

BiH

Vjerujem u mlade ljude, vrijeme je da zivimo normalno kao ljudi, jednom zivimo, bas me vise briga ko je ko i u sta vjeruje.

/ Najnovije