Dramatično: Gori prastara borova šuma u srcu Nacionalnog parka Sutjeska

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hhd

Neka gori, šuma će se obnoviti. Jedan krmak godinama blokira, a sad hoce da ponizi drzavu. Bolje neka sve izgori.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ja1

Ne razumijem zasto Helez ne posalje helikoptere, to je sve nase Bosna i Hercegovina. Ne treba mu odobrenje nekog lolalnog lole za gasenje bosanskuh planina i ne treba mu poziv i ne treba ih nista pitati, jednostavno treba gasiti i pokazati da je to BiH a ne privatna prcija

***

***

Treba

>>Neka gori, šuma će se obnoviti. Jedan krmak godinama blokira, a sad hoce da ponizi drzavu. Bolje neka sve izgori. ka Hhd<< Ovoj drzavi treba vise doktora za glavu, ako nije kasno. Alternativa samostalna srpska.

Derim

>>>>Neka gori, šuma će se obnoviti. Jedan krmak godinama blokira, a sad hoce da ponizi drzavu. Bolje neka sve izgori. ka Hhd<< Ovoj drzavi treba vise doktora za glavu, ako nije kasno. Alternativa samostalna srpska. ka Treba<< Alternativno mi ga pod udlas.

Nadimak..

***

NDH 66

Neka zovu HR da pošalje kanadera srbija nije sposobna sebi da pomogne a kamo li nama.

???

Ne razumijem zasto Helez ne posalje helikoptere, to je sve nase Bosna i Hercegovina. Ne treba mu odobrenje nekog lolalnog lole za gasenje bosanskuh planina i ne treba mu poziv i ne treba ih nista pitati, jednostavno treba gasiti i pokazati da je to BiH a ne privatna prcija ka Ja1 Da li si ti informisan ili samo onako lupetaš. Rano jutros su helikopteri otišli gasiti,ali imaju malu nosivost. BiH nema opremljenost kao Srbija i Hrvatska. Šta tu nije jasno?

???

>>>>>>Neka gori, šuma će se obnoviti. Jedan krmak godinama blokira, a sad hoce da ponizi drzavu. Bolje neka sve izgori. ka Hhd<< Ovoj drzavi treba vise doktora za glavu, ako nije kasno. Alternativa samostalna srpska. ka Treba<< Alternativno mi ga pod udlas. ka Derim<< Žena ti ide na doradu i *****nje u komšiluk ,na sav glas priča da je muka natjerala jer ti je muškost vidljiva ispod mikroskopa.

IVA

PRICAS GLUPOSTI! LJETO JE , GORI SUMA SVUGDJE U SVIJETU. USA IMA SVU TEHNIKU PA SUMA GORI.I PRIJE SU GORILE SUME ALI SE NIJE KUKALO NEGO GASILO I UGASILO BEZ HELIKOPTERA!

Beša

Šta su čekali nekoliko dana pa onda tražili pomoć.Sve ovo se radi da bi došli helikopteri iz Srbije .Dodik i snsd misle da je narod glup i da ne znamo o čemu se tu radi.

Beša

>>Ne razumijem zasto Helez ne posalje helikoptere, to je sve nase Bosna i Hercegovina. Ne treba mu odobrenje nekog lolalnog lole za gasenje bosanskuh planina i ne treba mu poziv i ne treba ih nista pitati, jednostavno treba gasiti i pokazati da je to BiH a ne privatna prcija DA SI TI MINISTAR OBRANE MI BI DAVNO POČELI RATOVATI ,nije to sexi selmo.

/ Najnovije