Drama u Sarajevu: Djevojčica tokom operacije u privatnoj klinici pala u komu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Elenorin

Sebija, gdje je diploma? Mali neeticni smradu. Samo vrebas kao zvijer. Zavrsi svoje. Rat hoces da izazoves zbog tvojeg neznanja i nesposobnosti da zavrsis faks.

Katy

Jest ali ti daju da potpises prije operacije i tako skinu odgovornost sa sebe. Nadam se da ce djevojcica biti dobro.

Seka ???

Samo nek zlato ozdravi

qqq

A jeate li se zapitali zasto su roditelji dijete operisali u privatnoj klinici? Vjerivatno da je na KCUS sve ok, ne bi se upustali u takvo sto

Za qqq

Zar nisi procitao da privatna klinika nije sposobna pa opet ukc rjesava probkeme,mozete mrziti sebiju ali nikad nepominjete strucnjake koji su ukc zaduzili sto miliona ,napravili liste cekanja po dvije godine da bi pacijenti isli u njihove klinike,doktiri operisali jednu operaciju godisnje.... itd nemorate nekoga voljeti ali njegov trud i sposobnost morate postovati

Nije je stid davati izjave? Nema zavrsen fakultet!! A i srednja joj je upitna!

.

….i nije ni cudo sto hoce da nas eliminisu kad smo ninasto ni benzer!

.

Diploma

Pitas li se ikad vjestice Sebija zasto ljudi idu privatno? Pitas li se ikad zasto samoprozvani "najbolji" dr.Murtezic uzima 800 km mita da bi kasapio zene a ti mu to uz veliku podrsku odobravas? Pokazi diplomu i objasni kako, kada si i da li si uopste doktorica pa onda imas pravo da komentarises necije odluke!

/ Najnovije