Dramatično u Ilijašu: Stigli Konaković i Delić ispred zgrade Općine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Ne mogu malinari da nesto ne ukradu, zavrnu, prevare. To je skroz drugi narod, odrodjeno.

nasvasta

Zadojeno lopovlukom i bahatošću.

Komentarisi SVOJE papak!

>>Ne mogu malinari da nesto ne ukradu, zavrnu, prevare. To je skroz drugi narod, odrodjeno. ka moke Mozes li SVOJE da komentarises genocidno koipile?

ULICARSKI FACEBOOK"POLITICAR" Konakovic...

To što radi Konaković nije ništa novo. Jučer je to bilo u Novom Gradu, danas u Ilijašu, sutra ko zna gdje. To je uličarski populizam koji on koristi godinama..ODI MALO U SREBRENICU ULICARU KONAKOVICU, VIDI STA TI SE DESAVA SA NARODOM?A da, tebi NIKAD do naroda i nije bilo vec do fotelje.....jos kad ti se pridruzi jaran iz Gacka ALJOSICA...Koliko si platio ovoj RULJI ispred opcine u Ilijasu?Koliko i onima u Brckom ili manje/vise..?

moke

>>>>Ne mogu malinari da nesto ne ukradu, zavrnu, prevare. To je skroz drugi narod, odrodjeno. ka moke Mozes li SVOJE da komentarises genocidno koipile? ka Komentarisi SVOJE papak!<< A vidim pustili su kerove s lanca. Najskuplje se rijeci povlace. Genocid je komentar na kradju glasova u Ilijasu. Ja, i?

Bravo Dini, gazi turke!Nikad nas nisi izneverio, ziveo 100 godina!

NAPOKON DA SMO SE OTARASILI SDABravo ljubi vas keva sve!Jos jedan dokaz da su Turci ustvari Srbi,proradila krv u njima, nasi srbski geni!SARAJEVO NIJE VISE U RUKAMA TURAKA, OD 92 SMO POKUSAVALI I NAPOKON USPELI!Slavite Srbi, nemojmo sada da cutimo.Vreme je za VELIKO SLAVLJE!A prave stvari tek dolaze!

JA1

@ho<< PROCITAN SI SDAOVSKI BOTU I SMETLJARU. NAMJERNO PISES KAO SRBIN A U STVARI SI SDAOVSKI CETNIK, JER VI STE PRAVI CETNICI, MOZETE KOMOTNO UZ GUSLE PJEVATI A TAKO I IZGLEDAE A I OBRAZOVANJE JE NA TOM NIVOU

/ Najnovije