Drama u BiH: Mamiću prijetili da će ga strpati u gepek

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bbvn

***

IVA

svojoj drugoj domovini uživa status nacionalnog heroj ????????????? koji katoliban ovo pise???? nije BIH samo ercegovacki kamenjar i male hdz vuko****ne!!!! Covic je kriv sto se ne isporuci Hrvatskoj. BIH ima dosta svog smeca!

Bosanac

***

Ne pijem dok Paja vozi

Gdje je sad hrabrost, što im ni je psovao majku pa nabijanje ha, gdje je ono da ćeš se potući sa svakim kad napustiše Dinamo ali jedan na jedan ha kako sad 🤐 kako si hrabar bio u Hrvatskoj a izgleda da će biti batina 🤕🚑 Ti si čovjek

Tuner

A sta je aa veleOvcima. Biju im djecu. Ne mogu pobiti one iz crnog dzipa kombija. Sta je vec

Nadimak Ja

Pa ja ne vidim ništa loše, čovjek investira u našu državu, nama naravno trebaju i investitori i eko engergija. Šta je radio u Hrvatskoj, to nije nas problem. Ima i ovih naših koji su pljačkali pa otišli u Hrvatsku i Hrvatksa ih ne isporučuje

071

Posten momcina u postenoj sredini. Naravno da mora da hoda sa osiguranjem, i da ima konkurenciju koja prijeti gepekom. Inace su svi posteno stekli novac u ratnoj i poratnoj BiH, teskim radom, pamecu, dugorocnim razmisljanjem, razvojem radne snage i svakako preko trzisne utakmice. Ima supaka kao sto je Corluka, ali ti su rijetkost.

/ Najnovije