Drama u bh. mjestu: Ukrao pištolj, pa pucao po selu

1
Radiosarajevo.ba
Drama u bh. mjestu: Ukrao pištolj, pa pucao po selu
FOTO: Arhiv / Ilustracija

R.B. iz Milića uhapšen je zbog krađe pištolja i pucnjave u selu Krajčinovići, saopćila je Policijska uprava Zvornik.

"Policijskoj stanici Milići je 13.12.2021. godine oko 15,10 časova prijavljeno da se lice R.B. iz Milića kreće kroz selo Krajčinovići, opština Milići i tom prilikom puca iz vatrenog oružja", saopćeno je iz policije i dodano:

"Po navedenoj prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići, koji su pronašli navedeno lice, kao i vatreno oružje bez municije, u posjedu istog. Daljim operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da je pronađeno vatreno oružje vlasništvo lica R.M. iz Milića, koje je od istog otuđeno iz njegove porodične kuće navedenog dana", navodi se u saopćenju.

Edin Subašić: Panika u vrhu "srpskog sveta"

Edin Subašić: Panika u vrhu "srpskog sveta"

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Izvještaje o počinjenim krivičnim djelima "Krađa" i "Izazivanje opšte opasnosti".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije