Drama na granici: Bosanci htjeli donirati kamp-kućicu u Petrinju, zaustavljeni su

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Sarajevske PATRIOTE bi Ljubuški smjestili u Bosnu. Na taj način rasturate vašu JEDNU I JEDINU.

King

Sarajevske PATRIOTE bi Ljubuški smjestili u Bosnu. Na taj način rasturate vašu JEDNU I JEDINU. ka Gost Gdje to piše, glupane?

JA1

Sarajevske PATRIOTE bi Ljubuški smjestili u Bosnu. Na taj način rasturate vašu JEDNU I JEDINU. ka Gost DEBILCINO

Vitamin B11

Glupo napisano. ,,Pronašli su svog Bosanca ??? Kamp kučica je mogla biti i ukradena zato je carinici nisu smjeli pustiti. Vlasnik treba imati uredne papire kao i oni što je prevoze.

Gost

Za KINGA, JA1 i za ostale glupane i debilčine. Naslov je: Bosanci htjeli donirati kamp-kućicu... Ljubušaci nisu Bosanci!

Gost

Na ovom DUNJALUKU nažalost ima ispranih mozgova koji su prihvatili da ih se zove Bošnjacima a da nikada jednog dana života nisu živjeli u Bosni.

Gost

Ima i pametnjakovića koji kažu (tako im rekli) da je Hercegovina dio Bosne.

Gost

Ima ih koji komentiraju nešto što nisu pročitali pa pitaju: gdje to piše?

Gost

Da ovaj portal drži do sebe nebi dopustio ovom OXU ovakav rječnik. Druga stvar nije nijednim argumentom pobio ovo što GOST piše. Sarajstanski antifašizam cvijeta.

N.G

ox o đesi chim dugo te nema šta se radi.Vidim malo si promjenio ime i dobro si počeo e kad si počeo psovat prepoznao sam te a i tvoje psihopatske fazone

N.G

I da znaš dobro naš jezik svatio bi da ja nisam nacionalista i da se ja služim jedino sa N.G a još nisi skontao da nisam srbin i da živim u federaciji vidi se da samo jedva nabadaš naš jezik

Gost

Zna li itko o čemu je bio članak? Psovke, vulgarnosti, izljevi mržnje i sl. Žalosno. Gdje žive ljudi sa ovakvim mentalnim sklopom?

N.G

Ma nemaju pojma što piše u članku pola njih nezna dobro naš jezik ali ipak moraju pokazat koliko su oni patriote.Al ste naporni ljudi!!!!!!!!!!!!

/ Najnovije