Drama na Baščaršiji: Vlasnik zlatarske radnje deložiran, stigla policija

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bravo, tako treba

Što Sebiju ne deložoraju! Nema bi ona validne papire za posao koji obavlja!

.

Role

. ka Što Sebiju ne deložoraju! Nema bi ona validne papire za posao koji obavlja! Doći će i ona na red

mladomuslimanski Genjacid

sitnu kriminalnu boraniju prospu ko rizu, oni veliki kazu: Ja, i?

Pa sad...

Je li vlasnik ili zakupac !? Pročitajte nekad tekst, prije objavljivanja :/

Guest

Šibe

bosanac

ne moze se vlasnik delozirati, to je njegovo! a zakupac moze

Dendy

Je li vlasnik ili zakupac !? Pročitajte nekad tekst, prije objavljivanja :/ ka Pa sad... Zakupac naravno

Gost

Krši zakon godinama, krade i laže a onda kada se treba sprovesti pravda lafo pada u nesvjest i glumi dramu. Čuj zakupac čak dva općinska prostora u elitnoj ulici, pa super. Sada općina neka taj drugi prostor dodjeli nekom nezaposlenom borcu pa da i on zaradi neki novac za sebe i svoju porodicu umjesto ih lopova što su po dvije radnje držali.

moke

Malo mačku teleća glava

Mirko S. Kojotovski

Takvi općinski prostori se prodaju za ogromne novce kao da je vlasništvo. Čak proda i firmu i djelatnost, a sve papire iako znaju da je protivpravno rade određeni advokati.

Son Fon

Kakav uzas od clanka...valjda je covjek bio zakuoac a ne vlasnik...kao vlasnik ima pravo da daje u zakup prostor bez ogranicenja...ja novinarstva i gov...

Pa sad...

Je li vlasnik ili zakupac !? Pročitajte nekad tekst, prije objavljivanja :/ ka Pa sad... Zakupac naravno ka Dendy<< Naslov kaže drugačije

Logic

Vlasnik je radnje (biznisa), nije vlasnik nekretnine, odnosno poslovnog prostora. Pravo je pitanje, ko mu je iz Općine omogućio da bude godinama zakupac 2 prostora?

F

Na baš čaršiji ima švercera i trgovaca ali zanatlija NEMA

/ Najnovije