Dragičević: Imam poruku za komandanta, fašistu ubicu mog djeteta ministra Lukača

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Imam poruku za  komandanta, fašistu ubicu mog djeteta ministra Lukača
Foto: Slobodan Vasković / Pravda za Davida

Banjalučani su se i večeras okupili na trgu u centru Banja Luke. Davor Dragičević i večeras je pozvao sve okupljene na mir i dostojanstvo, jer kako je istaknuo to je jedini pravi način da se izbore. Veliki broj je na ulicama Banja Luke, traže pravdu za ubijenog Davida Dragičevića.

"Poruka aktuelnom, komandantu, fašisti, ubici mog djeteta, ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču. U nedjelju ovdje će biti organizovan veliki skup, svakom teroru, fašizmu, ugnjetavanju i ubistvu vlastitog naroda, ne treba nego mora doći kraj. To će se desiti uskoro, možete dovesti, svu vojsku vašu iz svih zemalja u okruženju, ništa nam ne možete, jači smo od vas", poručio je Davor i dodao:

"Nemate ni jedan zakonski osnov za ovo što radite iz dana u dan. Pozivam vas na mir i dostojanstvo. Idemo sada stazama Davida Dragičevića. Burle je gotov, Biserka, Karan, Lepir, Vrećo, Igor i Irena Ćulum su gotovi, sve i jedan koji su se oglasili i kriminalizovali Davida Dragičevića", zaključio je Davor.

Nakon kratkog obraćanja Davor Dragičevića, okupljeni su krenuli i večeras stazama Davida Dragičevića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije