Dragana Čavka se izjasnila kao Bošnjakinja, izglasana u Upravni odbor RTRS-a

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

hhahahahahahahhaha, treba na licne karte uvesti nacionalnost. da nema ovakvih.

Treba na tri dijela i haj zdravo.

hhahahahahahahhaha, treba na licne karte uvesti nacionalnost. da nema ovakvih. ka tuner

Haha

Nešto poput Sejde? Izjašnjava se kao “Hrvat” iako je hebeni zatucani islamski radikal?

EVA

Lažni Bošnjaci su i ministar Šarinić kao i Hurtic i mnogi drugi u RS RS JE NAKARADNA TVOREVINA ZLOČINA I KRIMINALA

EVA

Nešto poput Sejde? Izjašnjava se kao “Hrvat” iako je hebeni zatucani islamski radikal? ka Haha MEDJEDE MOŽEŠ MU SAMO *****ITI :):):)

Erroro

Hahahaha Sta sve nece uraditi za ustolicenje Ccccc Zalosno

ahaha, AmeroFOSNA je velesvjetski UPIŠ!

dobro došla u perverz-klub kod sina rahmetli ajše i babe jovana-zloatka miletća_titinog vucibatina-caje, kod p enn Issa gratza, itd.itd. bijednih likova USA-zoo-parka čudovišnih hajvan-insana, hahaha...

Crveni

Narodna skupština manjeg bh. entiteta RS- procitas ovo odma znas ko je pisao I kolko mu je krivo I muka sto postoji.

s32

>>Narodna skupština manjeg bh. entiteta RS- procitas ovo odma znas ko je pisao I kolko mu je krivo I muka sto postoji. ka Crveni<< Baš tako.

Trojka

Ne smemo dozvoliti Arapima da imaju bilo kakve pretenzije u najvecoj od tri Republike. Srpska Republila 49% 4 Kantona-HB 28% Dzamahirija 23%

Ne znam sta je problem

Svi stanovnici Bosne se zovu kako? Bošnjaci. Tako je oduvijek.

Bravo dragana, samo tako treba sa bosnjama

Bravo dragana, samo tako treba sa bezobraznim i drskim bosnjama. Kada oni srbima i hrvatima biraju predstavnike u fbih, birajte i vi njima u rs, pa neka opet kmece, zovu nato upomoc i izmisljaju rezolucije. Necete da igrate fer, onda necemo ni mi i tacka. Nadam se da ce biti sve vise ovakvih slucajeva u rs, sve dok bosnje iz sarajlabada ne shvate da i drugi mogu igrati prljavo kao oni.

Guest

Iskreno boli nas k.... ko se na kakve pozicije kandiduje u propaloj sumskoj ionako su sve sverceri zvani ronhil il konobarice zato su i prezaduzeni jer ovaj ronhill samo daj meni a konobarica pise racune kako njemu odgovara a ovce iz rs glasaju valjda ne znaju za bolje il su ne pismeni pa dozvole takvima da im vladaju.

Ima da te boli ako vas budemo tretirali kao vi nas

Iskreno boli nas k.... ko se na kakve pozicije kandiduje u propaloj sumskoj ionako su sve sverceri zvani ronhil il konobarice zato su i prezaduzeni jer ovaj ronhill samo daj meni a konobarica pise racune kako njemu odgovara a ovce iz rs glasaju valjda ne znaju za bolje il su ne pismeni pa dozvole takvima da im vladaju. ka Guest Pa nista, da onda i mi bosnjake u srpskoj svedemo na nivo statisticke greske? Da ih zadrzimo svega 2%, kao sto ste vi srba u fbih, a da vam ostalih 16% posaljemo u vasih 23% kalifata? Da vidimo hoce li te onda boliti k?

Gost

Svi stanovnici Bosne se zovu kako? Bošnjaci. Tako je oduvijek. ka Ne znam sta je problem Bošnjaci (Bošnjani) su jedino uz rijeku Bosnu. To je tako i nikako drukčije. Nit su u Podrinju, niti u Krajini a pogotovo ne u Hercegovini (Humskoj zemlji). Džaba krečiš.

Alija je prodao selo srebrenica

Normala medju domacim izdajnicima podrzanim od bjelosvjetske okupatorske bagre u cilju odrzavanje aparthejda...

Gost

Bošnje su počele sa Sejdom i cirkus još traje. Kad cirkus završi možda ćemo imati normalnije stanje u zemlji.

Nesto kao kuroat u Bosni?

Nešto poput Sejde? Izjašnjava se kao “Hrvat” iako je hebeni zatucani islamski radikal? ka Haha Evropski arijevski rasist sakriven iza kulta obozavanja raskovana jevreja sa pseudojevrejskom narodnoscu iz krscanske religije?

Tri noge u dupe pseudocionistickim

ka Treba na tri dijela i haj zdravo. Serbo-kuroatima iz Bosne i haj zdravo.

Smrad genocidasa do neba se cuje

>>Ne smemo dozvoliti Arapima da imaju bilo kakve pretenzije u najvecoj od tri Republike. Srpska Republila 49% 4 Kantona-HB 28% Dzamahirija 23% ka Trojka<< Zemlja zaudara koljackim ☦🐒Daeshom.

🤫🤫🤫

Bravo dragana, samo tako treba sa bezobraznim i drskim bosnjama. Kada oni srbima i hrvatima biraju predstavnike u fbih, birajte i vi njima u rs, pa neka opet kmece, zovu nato upomoc i izmisljaju rezolucije. Necete da igrate fer, onda necemo ni mi i tacka. Nadam se da ce biti sve vise ovakvih slucajeva u rs, sve dok bosnje iz sarajlabada ne shvate da i drugi mogu igrati prljavo kao oni. ka Bravo dragana, samo tako treba sa bosnjama Dragana se vratila korijenima..ona je i bila Bosnjakinja prije pojave Vase Pelagica i pravoslavog cionizna toboznjih ☦ postkosovskih Izraelicana.

🤫🤫🤫

Pa nista, da onda i mi bosnjake u srpskoj svedemo na nivo statisticke greske? Da ih zadrzimo svega 2%, kao sto ste vi srba u fbih, a da vam ostalih 16% posaljemo u vasih 23% kalifata? Da vidimo hoce li te onda boliti k? ka Ima da te boli ako vas budemo tretirali kao vi nas Napuni gume na IMTu. Trebace ti za bjeg sa ujkanima.

Srbi nisu genocidan narod

Normala medju domacim izdajnicima podrzanim od bjelosvjetske okupatorske bagre u cilju odrzavanje aparthejda... ka Alija je prodao selo srebrenica Srbi su genocidni koljacki majmunski copor.

Celo

>>Ne smemo dozvoliti Arapima da imaju bilo kakve pretenzije u najvecoj od tri Republike. Srpska Republila 49% 4 Kantona-HB 28% Dzamahirija 23% ka Trojka<< HAHAHAHAHA mjenjaj dilera U B L E H O hahahahah

Nadimak...

Masallah sto nas ima...a i poceli su vlasi prihvatati pravu vjeru za sebe.

****

***

Đokić

..rvetina...

Ivan

Neka je, u prošlom sastavu skupštine KS dvojica "Srba". Sramota je i jedno i drugo.

Osman

***

Ne lupetaj

***

***

***

***

***

/ Najnovije