Dragan Vikić danas na Sudu poručio: Ja nisam bio tijesto koje su oni mogli oblikovati

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zong

Vikara je branio ovaj grad, za razliku od brace Todor (napisao sam ovo jer je Todor izjavio da Vikic nema srce za ulicnu borbu). Jovice, Vikic je branio Sarajevo, a ti si otisao u Srbiju.

Role

Ima izvještaj tzv. VRS iz sredine 1992. godine gdje su Vikićeva jedinica označena kao najveća prijetnja planovima tzv. Srpske republike BiH. Vkić je bio i ostao heroj.

MrziteljPDA

Samo jedno veliko hvala da ti Vikiću kažem što si branio i odbranio multietničku BiH

Bosanac 100%

Hvala Draganu na svemu sto je doprinio odbrani Bih od agresora i cetnika,zelim mu sve najbolje u zivotu i da sud pravedno oslobodi postenog covjeka kojeg optuzuju sto je stao u odbranu svoje zemlje. Sud treba suditi agresorima koji su unistavali Bih i ubijali neduzne Bosance i Hercegovce.

Za on

Nemoj svrstavati bosnjske sa cetnicima nisu bosnjaci unistavali Bih vec cetnici i ustase. Bosnu su branili posteni srbi,posteni hrvati i bosnjaci zato nemoj cetnike i ustase poistovjecivati sa ljudima koji su zivote davali za Bih.

@Za on

A gdje su ti "bošnjaci" koji su radili i rade PROTIV BiH !? Ovdje postoje samo normalni ljudi bilo koje "vjere" koji rade za normalan život i nacionalisti koji rade samo i isključivo za svoju korist.

ROBIJA

ponesi usranu zastavu Viikicuu i u celiju

Gost

U vremenu kad je svatko išao svojima ti si ostao s tuđima. Sad se vadi. Sejdo je ostao radi Sabine a ti?

chim

U vremenu kad je svatko išao svojima ti si ostao s tuđima. Sad se vadi. Sejdo je ostao radi Sabine a ti? ka Gost Pa kad je išao "svatko svojima", šta ti ovdje radiš? Zar ne bi trebao biti u nekoj umobolnici, degeneriče fašistoidni? Ili kod "svojih" u Hagu?

Gost

Za chima. 97% stanovništva u BiH su pripadnici jednog od tri naroda. Odakle ti 350000 Bosanaca. Druga stvar je da se naturanjem Bosanca Komšića ova paradržava ubrzano rastura.

Guest

da nije bilo Vikicevih specijalaca Dobrinja bi pala sa strane dobrinje 1 i 4 SANU MEMORANDUM JE NA SNAZI OD ZAVRSETKA RATA DOK NE POVALJAJU NASE HEROJE NECE SE OKANITI

/ Najnovije