Dragan Mioković pristupio Našoj stranci: Jedini dosljedni principima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hmmm

Pogledaj sta je bitno : povorka ponosa...

Dragan upao u:

Lijepe riječi su ukras

JA1

Bravo Miokovicu, pravi odabir. Jedina stranka koja valja u cijeloj BiH ali i šire. Svaka čast! A cuj ovih pedera iznad sto su zapeli za paradu, hahahaha, pa vi bi da govorite drugima kako moraju zivjeti e pa ne moze.

Lija

Miokovic se divi dezerteru i bit' ce njegov poslusni puzavac !? Dno dna ! Mislim da si puno izgubio u ocima Sarajlija patriota.

fa

Ma Mioković, suncokret, prilivoda, itd.! Jadna stranka kad su ga primili.

inspector

Greška kolega. Diskreditovao si sebe a NS-u otvorio mogućnosti da na tvojim zaslugama ubere koji glas...

Panzer

Moj Miokoviću po čemu si ti nešto poznat sem što si ko Srbin bio u ratu u policiji.I ja sam ko Hrvat bio u Armiji BIH pa štaaaaaa.Svoj patriorizam hoćeš sad da unovčiš nekim položajem možda....

Guest

Velika velika greška gospodine,jako loše su se pokazali do sada

/ Najnovije