Dragan Mioković: "Južna interkonekcija je način da se udaljimo od svih koji nas ucjenjuju plinom"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina Dragane

Tačno! Tačka kraj!

Sve ode u ..

Tolike smo budale i toliko mentalno zaostali da nam ne treba ni šuma, ni zrak, ni voda, ni struja, ni cesta, ma kakav plin, džaba sve kada nema pameti. Dok tužilaštvo ne profunkcionira visoko profesionalno, neće se ništa nikad promijeniti.

071

Samo kod nas (i kod glupih Njemaca za vrijeme CDU-a, mada se ni Zeleni sa atomskim centralama nisu proslavili a sada se dibidus blamiraju sa litijumom) se o tome treba raspravljati. Pa nacelo energetske sigurnosti je diversifikacija izvora snabdijevanja. Inace je u danasnje doba postalo vec jako uvredljivo kada se predstavnici establishmenta (bilo gdje, ne samo kod nas) obracaju ljudima kao da su debilni. Mislim da je krajnje vrijeme da se drustva dubinski mijenjaju, da se sklanja sva dosadasnja politicka klasa, i da pocnu ozbiljno da se rjesavaju problemi. Jer ulazimo u velike egzistencijalne krize. Ja licno ne vidim u cijeloj Evropi, uz veoma mali broj izuzetaka u pojedinim drzavama, niti jednog politicara ili bilo koga iz "elite", da je sposoban da rijesi makar jedan manji problem, a kamoli ozbiljne sistemske probleme.

Naša stranka je političko krilo Američke ambasade

Ko te ucjenjuje, mamlaze jedan? Jedino američka ambasada koja te tjera da kupuješ njihov ukapljeni plin po četiri puta višoj cijeni od prirodnog plina iz Rusije. Imate vi iz Naše stranke da plaćate skuplji plin, Čudićka svake godine novu nekretninu kupuje.

Anen

A nezavisni smo kad moras raditi sve sto ti amerikanac naredi pa makar mi morali placati duplo skuplje. Ti poslusan cukica a mi placamo.

mi hrvati naprdili smo gasa za islamo23poStoku

da ga koriste umjesto našeg plina. prvo se dobro nadišite našeg gasa, ahahahaha ZAJEDNO SA MARFIJEM!

Kolektivno naricanje i kuknjava

I opet gore po komentarima kuknjava i plac SDA trolova. Pa dokle više? Stvarno nemate dostojanstva.

prof. dr karajlić

Ko te ucjenjuje, mamlaze jedan? Jedino američka ambasada koja te tjera da kupuješ njihov ukapljeni plin po četiri puta višoj cijeni od prirodnog plina iz Rusije. Imate vi iz Naše stranke da plaćate skuplji plin, Čudićka svake godine novu nekretninu kupuje. ka Naša stranka je političko krilo Američke ambasade a kako to objasniti ovom metuzalem-ćekinjavom draganu?! kao i to da je usaid paravojna formacija...

Loš SDA trol

Ko te ucjenjuje, mamlaze jedan? Jedino američka ambasada koja te tjera da kupuješ njihov ukapljeni plin po četiri puta višoj cijeni od prirodnog plina iz Rusije. Imate vi iz Naše stranke da plaćate skuplji plin, Čudićka svake godine novu nekretninu kupuje. ka Naša stranka je političko krilo Američke ambasade Ko nas ucjenjuje, pitaš ti??? Pa oni sto nam gase plin u Sarajevu i koji iznova prijete. Zna se i koji su, jel tako?

***

***

Guest

Može to je pametno, ali obavezno da dadnete HDZ-u glavni ventil, kao što mu je i SDA sve davala, samo nije imao ko o tome pisati. Sada dolazi na naplatu dugogodišnji SDA nerad, nepotizam, korupcija i jagma za stolicama. Sada trojka puši foru, jer je željna vlasti, a sve je ovo puno ranije posijano... Godinama SDA nije htjela prstom da mrdne po pitanju ovoga, ali i mnogooo drugih stvari.

Jole

Ma samo zaobici ove debile iz istocnog gasa pa da vidimo onda kome cete ga zavrtati?ionako ste u dubiozi mrtvoj i treba vas ugasiti totalno

Panzer

>>Može to je pametno, ali obavezno da dadnete HDZ-u glavni ventil, kao što mu je i SDA sve davala, samo nije imao ko o tome pisati. Sada dolazi na naplatu dugogodišnji SDA nerad, nepotizam, korupcija i jagma za stolicama. Sada trojka puši foru, jer je željna vlasti, a sve je ovo puno ranije posijano... Godinama SDA nije htjela prstom da mrdne po pitanju ovoga, ali i mnogooo drugih stvari. ka Guest<<Lojavi pa nije ti ova država prčija SDA da oni nekom nešto daju,valjda i Hrvati imaju prava na nešto

boza je zakon za vrućine

toliko lik izgleda zbrčkan da nije jasno jojoj naciji pripada!?

IVA

ZASTO PI.KE TO DO SADA NISTE URADILI???? AKO COVIC BLOKIRA DA SE ZNA I IZBACITE GA IZ VLASTI ILI IDITE SVI ZAJEDNO SA VLASTI!

Ma je li?

Znaci, tom juznom interkonekcijom ce se dobivati jeftiniji plin, nego sto vam trenutno Srbi traze da platitite?? Jasta radi, HAHAHAHA :)))).... Placat cete taj juzni TROSTRUKO!

Željko

***

Laxative

Ovo hoće lik da kaže Dajte Čoviču sve što traži... Jesi li ti normalan nadri političaru?

dosta vise

i bolje nam placati trostruku cijenu i da budemo sigurni da se ovo sranjce nece ponoviti, oni neka se snalaze sa svojim dragim rusima i vucicem, vrijeme je da se mi njih rijesimo fino

Pa tebi ako je to 3x bolje imam ja rjesenje...

i bolje nam placati trostruku cijenu i da budemo sigurni da se ovo sranjce nece ponoviti, oni neka se snalaze sa svojim dragim rusima i vucicem, vrijeme je da se mi njih rijesimo fino ka dosta vise ......................... Prebaci se ti na plin iz boca, butan-propan. Cak i nije 3x skuplji. I eto... A nas normalne, kojima je bitno koliko trosimo ostavi u nasem neznanju?

f-16

Pa kad je od strateškog interesa , što ga niste počeli realizovati ..? Nije valjda da i u tome ( tomU) morate slušat stožernika..?

/ Najnovije