Dragan Mioković: Glavu gore, Bosna će pobijediti!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Iznenađujuće je kako je ovaj naš BiH vlah ne samo iskren već I pametan čovjek !!!!

Lila

Postujem gospodina Miokovica, ali on ozgleda ne zeli sagledati stvarno stanje u BiH. Drugi-medjunRodna zajednica saEngleskom i Amerikom odavno su nam "skrojili kapu" i razvalice ovu zemlju, taj cin ima istorojske korojene u pretenziji Srba nad dijelom BiH i Hrvata nad zap. Hercegpvinom Na zalost taj plan upravo realizuju, a za postojeci situaciju dobrim dijelom odgovornosz snosi troglavo predsjednistvo, a vlast u S D A je potpuno nrspospbna. Rezime jerazvaljena BiH, NAZALOST NARODA I ONIH KOJI SU PALI ZA IDEALE SLOBODNE I CJELOVITE BiH.

Samir

Bosna ce da pobijedi, dobro, a Hercegovina? Salu na stranu,kasno je za ovakve izjave, BiH je podijeljena drzava. Zasto to kazem? Pokusaj da otvoris racun u Banci u Federaciji pa otidji u "tu banku" u RS i pokusaj da podignes svoje pare. Hoces klinac. Jer je to druga banka, kao sto je druga elektroprivreda, kao sto je drugo sve i sve ima svoj pandan i sve uduplano i utroduplano u ovoj jadnoj drzavi.

Lazes

>>Bosna ce da pobijedi, dobro, a Hercegovina? Salu na stranu,kasno je za ovakve izjave, BiH je podijeljena drzava. Zasto to kazem? Pokusaj da otvoris racun u Banci u Federaciji pa otidji u "tu banku" u RS i pokusaj da podignes svoje pare. Hoces klinac. Jer je to druga banka, kao sto je druga elektroprivreda, kao sto je drugo sve i sve ima svoj pandan i sve uduplano i utroduplano u ovoj jadnoj drzavi. ka Samir<< Laz, evo imam racun u Raiff. banci otvoren u Sarajevu, odem bilo gdje u RS i bez problema dizem novac. Sine malo prohodaj Bosnom i Hercegovinom pa ces vidjeti da obicni ljudi normalno zive i da drzava funkcionise. Mani se bakirovih robota

?

>>Ubijali ste Srbe od 1941 do 1945.....lovili ih kao besne zveri.. Decu, zene, starce na najgore nacine ..ti ces nekom da branis nesto??!!! Nee pedalj zemlje nego ukidamo Drinu i sve je Srbija do Une,a Unu cemo pregaziti ka Majku ti *****<< Dok srbenda dodara proglasava ustaski most vitalnim nacionalnim interesom.

Gost

Izvukli ste i ovog istomišljenika. Jadnik, zna li za šta vam služi? Ili možda i zna ali ako je dobra para...

DUDEK Krivousti Njofra

>>Bosna ce da pobijedi, dobro, a Hercegovina? Salu na stranu,kasno je za ovakve izjave, BiH je podijeljena drzava. Zasto to kazem? Pokusaj da otvoris racun u Banci u Federaciji pa otidji u "tu banku" u RS i pokusaj da podignes svoje pare. Hoces klinac. Jer je to druga banka, kao sto je druga elektroprivreda, kao sto je drugo sve i sve ima svoj pandan i sve uduplano i utroduplano u ovoj jadnoj drzavi. ka Samir<< Herzegowina je juzna Bosna i znači na bosanskom vojvodina

Ivan Grozni

Tebe je gospodja davno zamjenila sa Mr. Dildom.

Djoka

Pijana propala pandurcina.

Djoka

Vec sam rekao-propala pijana pandurcina. Uz to i izdajnik. Kad dodju Srbi, pa ga popisaju, susice se na nekoj banderi.

/ Najnovije