Dragan Čović: Zadnja tri mjeseca ove godine bit će vrlo intenzivna za vlast u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne pijem dok Paja vozi

NAJLJIGAVIJA NJUŠKA KOJU SAM IKADA VIDIO!!OVAJ ***** SA 10 tisuća GLASOVA NORMALNE BIH KATOLIKE!!

Bosanac, ne mere drukčije ....

Ponekad se pitam kako našem Draganu fali tako malo pa da bez ijedne fige u rukavu krenemo većim koracima naprijed. Ne znam, možda sam i naivan, ali od ovog silnog NATEZANJA niko nema ništa. Stojimo u mjestu, vrtimo se ukrug, iskrećemo se na prošlost, a od toga ništa. Apsolutno ništa.

Sarajevo

PONEKAD SE PITAM KAKO TO DA SE NIKAD NIJEDNOM OD OVIH POLITIČARA NE DESI NEKI KARCINOM, SIDA, EBOLA, BILO ŠTA PA DA KONAČNO, MAKAR JEDAN OD NJIH, ODAPNE? MLADIĆ ILI DJEVOJKA OD 25 ILI 28 GODINA OBOLE, UMRU, DOŽIVE NESREĆU KOJA IH OBOGALJI, A OVIMA NIŠTA, HALO! VALJDA NI TA BOLEST NITI BOG NEĆE DA IMAJU POSLA S OVIM OTPADOM OD LJUDI, S OVIM MONSTRUMIMA I DEVIJATNIM POKVARENJACIMA ..... PA NIJEDNOME NIŠTA HEJ! NI ONAJ ALIJIN SMRDLJIVI ŽUTI ŠUGO, NI OVAJ KOCKOGLAVI FAŠISTOIDNI LOPOV NI ONAJ OJKAČKI SELJOBER IZ LAKTAŠA, NE UMIRU! DOKLE BOLAN VIŠE, PA SNIŠTISTE ŽIVOTE OVIM LJUDIMA EVO 30 GODINA! IMA LI IKO OVDJE, MLADJI, UMJERENIJI, NORMALNIJI OD OVE TROJICE GADOVA? ILI NJIHOVIH SATELITA KOJE SU ODGOJILI OVA TRI ZLIKOVCA? BOŽE SAČUVAJ ..

Hahhh

NajVeci pak Su medju sampionima evropskih integracija

Robot

Koliko radite, za vas da dignete kašiku na rucku već je intezivan zadatak

Sisi

Imaš ti zaokružene svoje hr. župasranjije u kojima si mali Tito zajedno sa rajom iz KPHDZBiH. Radite šta hoćete i kako hoćete, imate svoje zakone i pravila, ali ubijaš se zaklinjući u državu i pravni sistem. Šibaš floskule o zalaganju, a sve radiš da se država što manje gradi.

/ Najnovije