Dragan Čović sazvao zajedničku sjednicu Predsjedništva i Glavnog vijeća HNS-a

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zbor

Identite ne odredjuje spisak zelja. Nasa tradicija, jezik i kultura je Bosanska! Po etnosu i naciji smo Bosanci. Ne mozemo prihvatiti nacije Jugoslavije i Kraljevine SHS kao nekakve ‘konstituente’ BiH jer Bosna i Hercegovina (iskonski Bosna) postoji mnogo prije Dejtona, AVNOJa, Kraljevine SHS, Berlinskog kongresa, Gradaščevićeve borbe za autonomiju, prije otkrica Amerike i prije dolaska Osmanlija u Evropu! Necemo nacije nepostojecih drzava kao lazne konstituente uzidane u AVNOJu i Dejtonu!

Samo pitaaaaaam

A hoće l` i tkzv. trojka biti ravnopravan sudionik?

Role

Naravno da ćeš braniti kriminalnu hobotnicu kada su za tebe odradili da nestanu svi predmeti pokrenuti za krivična djela koja si počinio. Misteriozno su nestali iz arhive...mrš

/ Najnovije