Dragan Čović: Ustavni patriotizam bi nam mogao pomoći da sačuvamo BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU

To resolve the situation in BiH, you must first remove the three so-called national chiefs, ban political activity and check their wealth. They are the cancer of the wounds of the state.

Damianusdarcus

Rezime... ako želimo sačuvati Boanu trebamo: Osnovati treći entitet, doživotno potvrditi vladavinu HDZ, poštivati dvije škole pod jednim krovom, pojačati aluminij da ljudi imaju preko 5000 platu, neoporezovati kladionice, imati ravnopravno hrvatske zastzpnike u državnim institucijama, mahati šaharom i prestati pričati o UZP-u, postavljati pluseve ba svakom brežuljku... s druge strane: ukinuti zakon o negiranju genocida, izjaviti da su Markale i Kapija lažirane, negirati logore, tvrditi da nije bilo agresije, prepisati državnu imovinu entitetu, ukinuti vojsku i čekati napad komšija... i eto Bosne... neko vrijeme!

Samo izmjena Ustava BIH i tada novi Izborni zakon na cjeloj BIH!

.

Azazel

Presudjeni kriminalac, tragikomican lik.. Skrenuo tok rijeke, organizovao kradju spisa prije presude, naziva Bakira bratom, ma sastaviti optuznicu I svezati djubre pa u Centralni na 16 mjeseci I direkt u muriji sa presudom I uputnjakom

Kako biti hrvat

Kako se postaje hrvat? Gdje se uclaniti? Prvo na to odgovor pa cemo dalje.

Habuhabuhabu

Zašto se pita kriminalac i mafijaš, koji bi eto i da se genocid nekažnjeno negira.

sda

sve bi riješili sa malim povećanjem PDV-a na 25% . tim novcem bi plaćali milom dodi i dragom draganu da budu fini i mirni a bake bi nasrtavio sa pomaganjem naroda tako što bi napravio još 3 BBI tržna centra

Pošteni

trojka u apsanu i ostali oko njih. Ostalo ćemo na izborima!

/ Najnovije