Dragan Čović razgovarao sa američkim ambasadorom u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Južni srbin, lažni gospodin i izdajnik države BiH nije uspio provesti u djelo koji je Rudonja , Vučić i Rusija zamislili. Mrš u penziju kriminalac !

Posavina

Pozdrav iz Posavine! Ovdje ide sve po planu. Niko nije majoriziran, Niko nije ugrožen, Bira se samo po Zakonu! ...

Guest

Guest Je li ovoj staroj budali UZP jasno da je dosadan. On ide na onu daj mu da ga skinemo sa vrata. Lopov treba mu lova da obezbijedi jos jednu Hacijendu da se sestre ne bi cupale za kosu.

Guest

Guest @ Posavina Po zakonu koji trazi ortodoksni lopov fujjjjj.

bolesTna

kakav bolesnik vrećo, takva i bosna! B o L e S n A 300% ! ! ne kaže se više "bosna", nego B o L e S n A, hahahahaha, NEIZLJEČIVO!

loj zaudara

u inckov zakon OBVEZNO UVRSTITI ZABRANU VELIČANJA OSMANLIJSKE ZLOČINAČKE VLASTI, EL-FATIHA i svega što je povezano sa islamskim zločincima!

Eee

>>u inckov zakon OBVEZNO UVRSTITI ZABRANU VELIČANJA OSMANLIJSKE ZLOČINAČKE VLASTI, EL-FATIHA i svega što je povezano sa islamskim zločincima! ka loj zaudara<< ZLOCINAC SI, TIM SE DICIS, CIME SE BUDALA PONOSI, PAMETA SE STIDI

222

SAMO BEZ NAVIJANJA ZA ISKLJUCIVO HDZ.

JA1

Imal kakve redakcije ovdje, brisete moje komentare koji nikoga ne vrijeđaju a ove klovnove ne dirajte. Odgovara vam zakuhavanje?

Hahaha

nositelj europskih vrijednosti a mora slusati prijevod

/ Najnovije