Dragan Čović: 'Pozivamo Christiana Schmidta da preispita odluku koju je donio'

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IZBORNI; LEGITIMNI; TREĆI

AHA JES JES ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aaaaaa........Šta ima još Dragi moj Jugoslave ćirilični? Hoš još radnika iz logora da ti ogradu naprave u Sokolu? A?

Kmek, kmek...

Pazi ovoj placljivca od Lištice, bez stida i srama kmeči.

HINJAVER KUJANOVSKI

Zakajla ti ga Imbra Presvetli meščini. Džaba je repa uzeo. E joj pa šta ćemo sad? Hoš neke druge hostese unajmit sad umjesto one dvije štrklje?

miki

Mislim da će ova odluka Čovićevog HDZa/ HNSa kao i ona o neprihvatanju i odbacivanje presude petorci za UZP, ozbiljno zabrinuti međunarodnu zajednicu. Zašto Dodiku i Čoviću smeta izborna volja građana.

Pozivamo baš

A mi, narod, pozivamo Šmita da vas satare jednom i zauvijek.

Kiki

Bravo za nametnute odluke samo fašističkim strankama ovo ne odgovara jer više nikad nece biti takozvani legitimni. Hvala Smith

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Mostar

***

Elektro pionir

Takvu ju ne volim, moze se sutra raspast ili ne raspast, ama 100 gradi mi svejedno, zaboli me sta ce od Bosne bit. Kad to bude opet drzava u kojoj se medjusobno uvazava, onda cu i ja resetirat misljenje. Cestitam muslicima i samo tako i nastavite. ka Dok god me sejdo ¨predstavlja¨ mene briga za BiH! A uvažavanje je po tebi samo onda kad Hrvate predstavlja HDZ sa lordom od Lištice na čelu? Ni jedna druga opcija nije moguća, sve drugo je ne uvažavanje. Jel to?

Šta je Draganče,

Malo manje će moći mrtvi glasati, pa će skener pokazati koliko vas je, pa di se zabrinuo. DOsta je tvojih prevara i previše.

Bosna Bosancima

*****e i *****ci istjerani iz brloga

Elektro pionir

A uvažavanje je po tebi samo onda kad Hrvate predstavlja HDZ sa lordom od Lištice na čelu? Ni jedna druga opcija nije moguća, sve drugo je ne uvažavanje. Jel to? ka Elektro pionir Neuvažavanje*

Guest

Budi iskren čovi ću kaži da grešio sam bio sam upravitelj konc. logora, mojom greškom je veliki broj naroda stradao. Zato tražim od njih oprosta i dajem ostavku na sve funkcije.

Semran

***

Šta je Draganče,

Takvu ju ne volim, moze se sutra raspast ili ne raspast, ama 100 gradi mi svejedno, zaboli me sta ce od Bosne bit. Kad to bude opet drzava u kojoj se medjusobno uvazava, onda cu i ja resetirat misljenje. Cestitam muslicima i samo tako i nastavite. ka Dok god me sejdo ¨predstavlja¨ mene briga za BiH! Meni ovi hrvati nisu jasni. Ne mislim da su glupi, ali kad vodim koliko se zdušno zalažu da uguraju draganče u Predsjedništvo, pitam se šta oni imaju od toga. Apsolutno ništa. Samo čović profotira, a vi ispadate budale.

BiH

Dosta je nanio stete bosnjacima, proslom odlukom, sad malo i tebi sad ti ne odgovara, a proslom odlukom si bio prezadovoljan

Kolumbo

Vrijeme je da odete s vlasti, al u zatvore. Nikad vam krađe nije dosta. Pa šta hoćete više. Milione imate i malo. Da je narod pamet, al na vašu sreću nije, odavno bi vi bili svi iza rešetaka.

Haha

***

Poziv

Ko nije kršten i ko nije u hdz-u nemože biti hrvat i prema tome nema pravo glasati. Jel tako neosudjeni zločince dragane ?

OPASKA

***

Habuhabuhabu

Niko mu ne brani da i dalje sam sebe proglašava predstavnikom legitimnih Hrvata.

Sunao

Kako da ne, evo sve trči.

333

Realno stanje: SDA 40 000 glasova, HDZ 15 000 glasova, SNSD 20 000, stanovnika manje od 2 miliona. I ja bih vristao da sam na njihovom mjestu. Nas svi moguci nelegitimni predstavljaju i drze u mraku vec vise 30 godina.

Vrlo ...

.. poseban GAD

Err

PRVO PREISPITATI ONE KOJE STE TI I PLENKI NARUCILI

adi

Lijepe riječi su ukras!

visocica 1662

***

adi

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Auuuu kako hebu ove ercegovačke katolike... A predsjednik svih Hrvata i BH katolika češe jajca... Boli nj milokliz za ercegovačke katolike - bitno je da on ima dobrih opijata. Ma samo u našu prijestolnicu Sarajevo, u Irsku hambasadu i pravc Irska!

Pozivamo ...

Dragana da ne bude ***.

@Predstavljanje

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije