Dragan Čović poručuje iz Ljubljanje: Brisanje etničkog predznaka opasno za BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brisi odavde

Najveca opasnost u Bosni i Hercegovini si ti kao i tvoji pajdasi iz druga dva klana. Unistili ste buduscnost mnogih generacija i uz Boziju pomoc ce te dobiti sta ste zasluzili!

nasvasta

Kome opasna fašisto .

Istina

Najopasniji su islamski fundamentalisti koji su vodili rat u BiH, i koji su još na vlasti u Sarajevu, koje su islamizirani, od kako su došli na vlast, a ostale narode, Srbe, Hrvate i Jugoslovene protjerali!

Hm

Nažalost, Čović je u pravu! Podijeljeni smo, to je činjenica, i ne želimo ponovo novi rat! Izgradili ste tolike džamije i crkve jer narod želi da ide tamo! Prema tome, ne možete im oduzeti to pravo da budu ono što jesu! A, ne ukidate islamsku fundamentalističku stranku od rata jedino vi muslimani, a drugima govorite da ste za građansku državu! Zašto lažete, pa nismo djeca!

Stipe

Ti i tvoja politika su opasne po sve nas. Zato sto prije odes na robiju svima ce lakse biti.

Bosna nasa domovina

Cuj, "on je spreman na ogranicene promjene Ustava BiH..." Samo u mjeri u kojoj moze imati jos veci udio u vlasti i ocuvati svoje lopovske pozicije i radnje! Kreten jedan koji treba biti na mjestu gdje ce dozivotno buljiti u 4 zida, a ne da se on jos nesto i pita! Uzeo je ovom jadnom narodu 20 godina zivota uz to ga I opljackao, ali.... Kakav narod takva vlast!

Narod koji ima Bakira i Sejdu

treba da nestane sa scene

Rus-mir

Cuj, "on je spreman na ogranicene promjene Ustava BiH..." Samo u mjeri u kojoj moze imati jos veci udio u vlasti i ocuvati svoje lopovske pozicije i radnje! Kreten jedan koji treba biti na mjestu gdje ce dozivotno buljiti u 4 zida, a ne da se on jos nesto i pita! Uzeo je ovom jadnom narodu 20 godina zivota uz to ga I opljackao, ali.... Kakav narod takva vlast! ka Bosna nasa domovina Samo svak svoj dio. Je li ti ovo pošteno? U Konjević polju mođete imate sve, pa i građansku, ako vam se tako sviDŽa. Prosto sumnjam da bi vam to bio cilj.

Suplja prica

Jedino zlo za Bih je covic i dodik sa svojim guzoljupcima ali ako Bog da rijesit ce se Bih i tog zla idete na smjetliste politike sa svojim kriminalom

Brko

Sto to Hrvatska nema potpredsjednika iz reda srpskog naroda , i njih je bilo tamam koliko hrvata u BiH! Dajte nam primjer kako se to uspjesno radi ali nemojte postavljati Pupovca nego nadjite nekog malo tvrdjeg sa kojim bi i sudovi imali posla. Samo da podsjetimo ovaj gospodin, predstavnik "nositelja europskih vrijednosti" je raspolagao radnom snagom iz logora Dretelj i Heliodrom. I nije odgovarao.

Rus-mir

Najveca opasnost u Bosni i Hercegovini si ti kao i tvoji pajdasi iz druga dva klana. Unistili ste buduscnost mnogih generacija i uz Boziju pomoc ce te dobiti sta ste zasluzili! ka Brisi odavde BiH ste upravo vi započeli uništavati već prvim izborom Komšića. To moraprestati, ako već nije prekasno. Dodik je trebao sam gledati i s prstom pokazivati prema Sarajevu. Niste vi tako glupi da to niste vidjeli, ali ste očigledno zlobni i neodgovorni najprije do samih sebe. I za vaš info: Čović je hrvatski predstavnik, drugi ne postoji. I Dodik je srpski predstavnik jer je biram voljom Srba. Ako se ovo ne dovedena pravu mjeru onda vam je raspd države neminovan. Tako vam ja sa strane vidim situaciju, a koliko vidim i oni koje nazivate "međunarodna zajednica". Oš neš Bangladeš, što bi vi rekli.

Rus-mir

@Brko, Hrvatska je nacionalna država Hrvata. Hrvati u Hrvatskoj nedijele svoj suverenitet, za razliku od vas u BiH koji ga dijelite između 3 naroda. Vama očigledno neke osnovne stvari nisu jasne, ili vas je netko s nerealnim obećanjima šopao sve ovo vrijeme. Istina vam je na dosegu ruke, čim prije vam budejasna za sve bude bolje. Ne brigajte se više o tome tko će na državnim nivoima vlasti sjediti od srpskih ili hrvatskih predtstavnika.

/ Najnovije