Dragan Čović policiji prijavio prijetnje smrću

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moj Dragane

Da si i deseti dio napora koji ulazes u rasturanje Bosne, ulozio u rasturanje RS-a, imao bi desetostruko vece rezultalte. Pardon, imao bi rezultet jer ovako ih nemas. Problem vas, hrvata poniklih iz YU (velikosrpskog) shovinistickog drzavnog aparata, znaci tebe, Franje i slicnih, je sto gledate stvari jednodimenzionalno, materijalno, samo je vidljiva moc i sila bitan argument. Kako su vas oni drilovali da su Srbi i Rusi bogovi i da im se pera ne moze odbiti, vi onda nasrnete na Bosnu i Bosnjake u svom prividu njihove bespomoci. Moral i pravda su na toj strani, ali vi to ne vidite. Zato stalno dozivljavate neuspjehe iako vam se cini da igrate na sigurno, da imate sva potrebna sredstva i vjestinu. Na zalost, zbog te takve pogresne vizije i strategije, katolicanstvo u Bosni je na izmaku.

*ovnovi

Hajd čovječe što prijetis mnogo sreće i bog neka te čuva .**.treba ukloniti.

*. ovnovi

NIJE ŠTETE I DA **.MNOGO SREĆE DOBRI ČOVJEČE U ISPUNJENJU OBEĆANJA .**ČVORKU

BBB

Tvoji ti prijete južni Srbine. U zadnjih 25 godina ništa nisi napravio za hrvate osim što ste se nakrali vi iz vrha ADZ-a za 10 života vam ništa više netreba ! Da ne bude zabune. Pokrali ste svoje Hrvate !

gost

Legitimni opet laže

Avenger

Kriminalno govno treba u zatvor zbog napada na državu, a ono se žali da mu neko prijeti. Nacionalističko lažovsko kopile!!!

Edo

Evo ja ti prijetim gnjido tebi i svim ustasama j…. mater u p… jedva cekam da sta probas davzavrsimo !!!!!

Guest

Haj Covicu, ne serei, dok se insalah neostvari prijetnja, dotle ostaje samo prijetnja. Najedi se dobro govana.

Habuhabuhabu

Više bih suosjećao sa vampirom dok mu zabadaju kolac u srce.

Vendi

Majko mila scim se služe ovi političari .

Murize ne day

Mozda je ga prepoznao neki logoras iz soko mostara

RAGIB

TO SU NEKI LUDI LJUDI POSLALI PORUKE A ONOME STO JE NAPISO KOMENTAR MALO NIZE NEKA MU JE NA CAST KAKO JEDNA GNJIDA MOZE TAKO GOVORIT O HRVATIMA JA KAO BOSNJAK STIDIM SE TOGA

Pipi

Istina

Sami su to smislili, jer trpe poraz na svim međunarodnim i domaćim pozicijama. Ostala im je nada da će lažima i podmetanjima oslabiti pozicju građanske antifašističke koalicije.

BOSNA

Za ove UZP što misle su nas oni spasili 92. Odigrali ste prvi čin super. Glasate za nezavisnu BiH, bošnjaci vam tampon zona prema srbima i pravite herceg- bosnu. Drugi čin, podmuklo. Pokušavate nas isporučiti četnicima. Treći čin. Ispaštate za prva dva. A SAMO DA SMO NAPRAVILI SPORAZUM SA SRBIMA I ČETNICI BI VAM BILI TIK, KOD ZAGREBA A MI SMO NAIVNO HTJELI BOSNU I HERCEGOVINU ZA SVE NJENE NARODE, KOMŠIJE I PRIJATELJE. ALI HAJDE PRAVI TI DRŽAVU SA USTAŠAMA I ČETNICIMA.

/ Najnovije