Dragan Čović o rušenju simbola Mostara: Kome da se izvinjavam? To je moj Stari most, ne Safetov!

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

kreten na kvadrat,Jesu li ga latini prvi put pravili,drugi put,samo su ga srušili,ko ga prvi put napravio i drugi je put i ponosni smo na graditelje,svoju braću.

Tvoj u P materinoj

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Xyz

Jedi go..a ko ga je studio Safet nije sigurno ti I tvoji orangutani jeste Mars...SIKTER

Veriga

genocidaškim, islamoterorističkim, zločinačko-hajvanskim simbolima i ostacima nije mjesto u KRŠĆANSKOM, HRVATSKOM, EUROPSKOM STOLNOM GRADU, emele mi moje! i one rakete nagrđuju HRVATSKI MOSTAR,,,,, pod hitno srušiti ! ka to je još bravar trebo davno srušiti! Kratak kurs kulture: Niti je Evropa patentirala kršćanstvi niti su krizari stvorili Evropu. Kakve veze sa kršćanstvom imaju slavenski došljaci na Balkan. Odrekli se svoje vjere i bogova, a zagrnuli novim plastom. Ne budali mali.

Nadimak

Lijepe riječi su ukras!

333

Pa s obzirom da Covic smatra da mu je, kao predstavniku Hrvata (njegove rijeci), obaveza ici na promociju knjige osudjenog ratnog zlocinca, onda je njegova obaveza, u ime Hrvata, i da se izvine za rusenje Starog. E sad, sto ja mislim da je ta prica kretenizam, i da je gradjanin Dragan Covic papak, fasist i lopov, i sto mislim da je kulturno naslijedje javno i drustveno dobro, pa ni po osnovi kulture, a ni javnog dobra, sigurno ne pripada niti jednom politicaru, a pogotovo onom koji je za sebe umislio da predstavlja citav jedan narod (ono, jedan narod-jedna drzava-jedan vodja, sto su nacisti imali obicaj da klicu).....U prvom dijelu komentara samo slijedim tu provincijalnu, zlikovacku i narcisisticku logiku do njenog zakljucka.

Iva

Covic sa izjavama zadnjih 7 dana je završio političku karijeru Ako trojka ovo trpi oni su gori od njega

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Čuj krivonjuške

Lijepe riječi su ukras!

adi

Lijepe riječi su ukras!

adi

Lijepe riječi su ukras!

FUJ!

Naravno da se trebate izviniti ***, i to svim gradjanima Mostara, ne samo Bosnjacima!!!

Panzer

***

Isprika

Čoviću ispričaj se svim gradjanima i svjetskoj javnosti ,jer stari most je srušen po neposrednom naredjenju praljka,ali iza njega su stajali svi rušitelji počevši od tudjmana do tebe.Dakle,ne Safetu nego cijelom svijetu jer je stari most bio svjetska baština.

Safet budala

Niko nije odgovarao za to rušenje jer je dokazano da ga je koristila Armija za prelazak i snadbjevanje čime je izgubio status zaštite. ***

HEPA

El kretino na kvadrat!

Tuciko Bušić

Da je tvoj i HDZ-ov, pa ne bi ga vi rušili. Rušili jeste, a nije vam bilo drago što je Stari izronio ponovo na radost ljudima a ne kretenima kao što su hadezeovci.

Mor

kreten na kvadrat,Jesu li ga latini prvi put pravili,drugi put,samo su ga srušili,ko ga prvi put napravio i drugi je put i ponosni smo na graditelje,svoju braću. ka Guest Prvi put su ga gradili Otomani, a drugi međunarodnjaci. Safet, ipak, nije.

Mas

Most su srušili divljaci i papci. To kako se ti ljudi nacionalno i religijski izjašnjavaju, to nije važno. To je ono što oni misle o sebi. Oni su retardirani glupani. S tog aspekta ova budala i nije rekla pogrešno. Niti je most bošnjački, niti su ga srušili neki hrvati.

Mato

Co****

/ Najnovije