Dragan Čović o novom vodstvu vlasti u Federaciji BiH: "Mislim da ćemo to riješiti danas"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

idemo dalje

Pogodak u sridu !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Juma

Ništa bez Lende i SDA sve ostalo vodi u gradjanski rat

MO

Zakon je jasan ne laži više ljude svi moraju potpisati za novu vladu ali Lendo to neće učiniti jer nema pravo tu se pita 300000 glasova.

Guest

Vrijeđati bilo koga nije ljudski a svoj stav i mišljenje nije loše iznijeti. Treba bit invalid u mozak pa vrijeđati ljude ili narode.Najviše mi se svidjela izjava gosp. Lende " ja sam general ja nesmijem kapitulirati".Generale svaka ti čast, živ i zdrav bio.

MrziteljPDA

Trojka prije izbora reče da neće sa nacionalistima a poslije izbora im lider postade DRAGAN ČOVIĆ

user90104

***

user90104

***

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije