Dragan Čović na obilježavanju godišnjice zaustavljanja tenkova JNA

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Borci su branili I domovinu I stanovnistvo a ti si Bista, lopov I prevarant....u Vojkovice, kao I svi proracunski kradljivci.

Hahaha

Nikoga vi niste zaustavili. U trenutku kada ste poduzeli to što ste poduzeli nije se znalo ko je ko i nije bilo države. Već je skoro bila srušena. Zahvalite dvojici časnih ljudi koji nisu htjeli da vam krv proliju, a sve je bilo spremno da vam se prolije. Oni su to odbili. Vi dobro znate istinu, a pričate gluposti.

Mostar

Lijepe riječi su ukras!

Pipi

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Sve što su krvači odbranili ili ne do bog oslobodili a da nije bio dogovor sa đikanima ja ću uštijati štilaricon!

AsAsova

Gdje se dobro jede i pije, tu je.. Nestane prilikom nesreca, katastrofa i pandemija.. Ovo se u BiH-a zove PREDSTAVNIK naroda.. I malo mu.. XD

Bg

Jado zar nisi na istoj strani sa njima ??? Sto ti je skutor Daj mu vunene carape i prominenit ce stranu …….

sparco

Hahaha.Eto ti si zaustavio.Gdje god su Srbi krenuli su Vas pogurali.Da Vam nije Hvo i Hv odblokirao Bihac nebi imali nista.

sto nisu majko mila pregazili potok

Da nije bilo HVOa Srbi bi BiH pregazili kao plitak potok ka Mostar

sparco

Pa pregazili su Vas.Dosta je pogledati kartu 95 koliko je tko teritorije drzao.

Ww

KAD SE LAZE KO COVIC SE KAZE

Hyr

Je psihopate šizofrenicara krivoustog lopova nema granice samo laze prave borce opljackao sve izrobljavao muslimanske logorase pa jeli te stid majmune

/ Najnovije